O pacientă cu COVID din Timişoara care era transferată în Ungaria a decedat - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2484vineri 22 oct 2021

O pacientă cu COVID din Timişoara care era transferată în Ungaria a decedat

de V.M. Joi, 14 octombrie 2021, 21:03
- a A+
Imagine
O femeie de 66 de ani, cu Covid-19, care urma să fie transferată de la Timişoara la Szeged, în Ungaria, a murit. Ambulanţa a fost întoarsă din drum chiar de la ieşirea din Timişoara, întrucât starea pacientei s-a înrăutăţit brusc, relatează News.ro. Pe de altă parte, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române a aterizat la Timişora, joi seară, cu trei pacienţi cu Covid-19, de la Bucureşti, care sunt duşi cu ambulanţe la Szeged.


Potrivit medicilor, o femeie în vârstă de 66 de ani bolnavă de Covid-19, care era pregătită pentru a fi transferată joi la Szeged, în Ungaria, cu o ambulanţă, a fost întoarsă din drum, la ieşire din Timişoara, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit brusc. Revenită la spital, femeia a decedat la scurt timp.

O a doua femeie, tot de 66 de ani, a fost transferată cu succes în Ungaria.

Joi seară, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni speciale, a aterizat pe Aeroportul Internaţional Timişoara, de la Bucureşti, cu trei pacienţi cu Covid-19 aflaţi în stare gravă. Aceştia vor fi monitorizaţi de echipe medicale complexe şi preluaţi de pe pista aeroportului, pentru a fi transferaţi, de asemenea, în Ungaria, la Szeged.

Cu câteva ore înainte de această misiune, o altă aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a efectuat un transport umanitar de la Bucureşti la Oradea, unde a dus alţi cinci bolnavi care apoi au fost transferaţi cu ambulanţe la Spitalul din Debrecen.


3173 de afisari???
falcoind [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 21:47
+13/17
cat costa aceste transferuri versus 2 doze de vaccin ?
câți alți pacienți ( copii cu probleme oncologice spre exemplu ar fi putut primi tratament ) in locul celor care acum is la ATI și nu ar fi fost dacă își făceau vaccinele la timp? Cum se simte "bunicuța, bunicul "care știe ca a luat șansa poate unui copil la tratament ?
De ce Romania nu are criterii clare de internare la ATI in caz de suprasolicitare a sistemului cum e acuma ?
!
tudorr [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 21:30
+10/12
Mda... Si intri pe pagina loc de Facebook si colcaie de live uri cu Sosoanca, rugaciuni, live uri cu Simion de la Aur, alte rugaciuni si tot asa!
inca 4 comentarii comenteaza