Ceasul lui Cosmin Olăroiu a fost recuperat de poliția din Dubai - Trei persoane au fost arestate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2646sâmbătă 16 oct 2021

Ceasul lui Cosmin Olăroiu a fost recuperat de poliția din Dubai - Trei persoane au fost arestate

de Silviu Dumitru Joi, 14 octombrie 2021, 15:05
- a A+
Imagine
La finalul lunii august, antrenorului Cosmin Olăroiu i-a fost furat ceasul în Italia, pe stradă, la Milano. Obiectul de lux a fost recuperat în Emiratele Arabe Unite, de poliţia din Dubai, după ce a fost vândut de mai multe ori.


Fostul antrenor al echipei chineze Jiangsu Suning se plimba pe Via della Spiga alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat, informează News.ro.

Olăroiu nu a realizat iniţial ce se întâmplă, dar şi-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător şi apoi a fugit pe un scuter, alături de un complice. Românul a rămas atunci fără ceasul de lux marca Richard Mille.

După o lună şi jumătate şi după ce a fost vândut de mai multe ori de-a lungul Europei, ceasul a fost recuperat de poliţia din Dubai, care a arestat trei persoane cu această ocazie, informează gulfnews.com.

"Ceasul a fost recuperat de Departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi", a precizat poliţia din Dubai, pe contul său de Twitter.

Olăroiu şi-a exprimat recunoştinţa faţă de forţele de poliţie din emirat pentru recuperarea ceasului său scump.

"Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai este cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva", a spus Olăroiu , potrivit Khaleej Times.

Cosmin Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.


5256 de afisariLa țanc.
baimarean [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 15:33
+2/4
Din Noiembrie poate cronometra nationala Romaniei.
ma scuzi,
bancher [utilizator], Vineri, 15 octombrie 2021, 10:07
0/0
dar mare ineptie ai spus. Hotii sunt foarte indemanatici, se fac ca iti strang mana, se uita in ochii tai, si in acest timp iti desfac ceasul si il baga in buzunarul de la haina. I s-a intamplat si lui George Bush junior in Kosovo, a venit sa le promita independenta fata de Serbia si, dupa o baie de multime, a ramas fara ceas la mana.
inca 2 comentarii comenteaza