​​În fiecare an, compania LINKgroup, în calitate de companie responsabilă social, le alocă persoanelor cu dizabilități o parte din școlarizările gratuite, care se desfășoară online, prin intermediul Platformei pentru studiu la distanță. Și anul acesta a fost anunțat concursul pentru suport financiar, iar termenul limită pentru înscrierea tuturor celor interesați este 31 octombrie.

LINK Academy și BusinessAcademy oferă și anul acesta 20 de școlarizări gratuite în domeniul afacerilor și IT persoanelor cu dizabilitățiFoto: LINK Academy

Școlarizările gratuite, în total 20, se alocă pentru programe la două instituții educaționale: LINK Academy și BusinessAcademy, în 4 țări, și anume: Bosnia și Herțegovina, Serbia, România și Republica Moldova. Acest program de suport financiar are o valoare totală de aproximativ 40.000 euro.

Scopul concursului este de a le oferi persoanelor cu dizabilități posibilitatea de a dobândi cunoștințe practice de business, internet și tehnologia informației, care le vor oferi oportunitatea de a fi competitivi pe piața muncii și de a deveni prima opțiune a angajatorului pentru multe joburi aduse de afacerea modernă. Câștigătorii vor avea posibilitatea de a alege unul dintre programele de un de zile la una dintre aceste trei instituții și de a-l frecventa online prin intermediul platformei Distance Learning pentru studiu la distanță.

Concursul pentru programele de suport financiar din acest an este în curs

Toți candidații interesați trebuie să trimită cererea de înscriere și documentația medicală completă, precum și scrisoarea de motivație, la următoarea adresă de e-mail: scholarship@link-group.eu. Trebuie să explice de ce tocmai ei sunt candidații ideali pentru această formă de suport financiar, respectiv cum planifică să aplice cunoștințele dobândite în cariera lor. Mai multe informații despre modalitatea de înscriere și documentele necesare, găsiți AICI.

Câștigătorii școlarizărilor gratuite de anul acesta vor fi anunțați pe 5 noiembrie.

Responsabilitatea socială corporativă este unul dintre obiectivele principale ale companiei LINKgroup

Prin îmbunătățirea educației, compania LINKgroup tinde să arate responsabilitate față de întreaga societate în care își desfășoară activitatea. De aceea, această companie organizează cu regularitate acțiuni și proiecte umanitare menite să ajute la dezvoltarea tinerilor profesioniști IT și experților în domeniul internetului și al afacerilor moderne.

Printre aceste acțiuni umanitare se numără și programul de suport financiar pentru persoanele cu dizabilități, dar și oferirea celei mai moderne școlarizări IT pentru cursanții generației, programe de suport financiar pentru talente prin intermediul LINK LEARNING FOUNDATIONS, acordarea de cursuri IT gratuite pentru absolvenți și multe altele.