Sergio Ramos și debutul amânat la PSG de luni bune - De ce nu a îmbrăcat până acum tricoul parizienilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 16 oct 2021

Sergio Ramos și debutul amânat la PSG de luni bune - De ce nu a îmbrăcat până acum tricoul parizienilor

de L.V.A. Joi, 14 octombrie 2021, 10:48
- a A+
Imagine
Sergio Ramos a fost transferat la începutul lunii iulie de PSG de la Real Madrid. Au trecut mai bine de trei luni de atunci, iar fostul căpitan de pe Bernabeu nu a jucat vreun minut pentru parizieni într-un meci oficial.

Le Parisien scria luni că Ramos va face parte din lotul aliniat pentru partida de vineri din Ligue 1, acasă, contra lui Angers. Ulterior, cotidianul francez a anunțat că fundașul central se antrenează încă separat de restul echipei și nu va juca în următoarea etapă de Ligue 1.

Mai mult, Le Parisien a adăugat și că sunt mici șanse ca Ramos să facă parte din lotul lui PSG la meciul de pe 19 octombrie contra lui Leipzig din Liga Campionilor.

Juanfe Sanz, analist sportiv la El Chiringuito, susține și el că debutul lui Ramos se amână încă o dată.

"Sergio Ramos este refăcut 100% , dar nu va juca vineri. A primit avizul de la echipa medicală , dar după o pauză atât de lungă, jucătorul și Mauricio Pochettino (n.r - antrenorul lui PSG) nu vor să riște nimic .

S-a mai întâmplat o dată să se întoarcă prea repede la antrenamente și să-și sacrifice practic astfel sezonul. Nu vor să riște încă o lună de pauză pentru o săptămână în plus", a declarat Sanz , conform Marca.com .

Sergio Ramos a fost transferat de PSG în această vară pentru 10 milioane de euro , el fiind adus de la Real Madrid, acolo unde juca încă din 2005. ​

View this post on Instagram

O postare distribuită de Sergio Ramos (@sergioramos)
1122 de afisariPochettino se dovedește încă odată un pudel
ploiesteanu [utilizator], Joi, 14 octombrie 2021, 11:33
+1/1
fricos. Măi patroane, ai cheltuit sute de milioane pe jucători, ia-ți naibii și un antrenor ca lumea, care să înțeleagă cum să-i pună într-o echipă.
comenteaza