fanatik.ro: Dezvăluirile unui medic dintr-un spital devenit COVID: Noi, chirurgii, stăm de pomană sau îngrijim pacienți cu coronavirus, ceea ce este un soi de malpraxis" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570miercuri 20 oct 2021

fanatik.ro: Dezvăluirile unui medic dintr-un spital devenit COVID: Noi, chirurgii, stăm de pomană sau îngrijim pacienți cu coronavirus, ceea ce este un soi de malpraxis"

Marţi, 5 octombrie 2021, 14:06
- a A+
Imagine
"Din nou, unul dintre importantele spitale de urgență este scos din activitatea de salvare a pacienților cu urgențe medicale și chirurgicale, din nou sunt condamnați pacienții oncologici. Suntem un spital mare, cu o cazuistică bogată. Este dificilă situația în care ne aflăm. Și așa erau probleme cu paturile, acum ne-am trezit spital COVID. În acest context, noi, chirurgii, stăm de pomană, pentru că sunt foarte puțini pacienți care să întrunească cele două condiții obligatorii pentru a putea fi operați: să fie și pacient chirurgical, dar să fie și pacient COVID pozitiv. Practic, noi îngrijim pneumonii, ceea ce este un fel de malpraxis", a declarat, pentru FANATIK, prof. dr. Niculae Iordache, șeful Secției Chirurgie II a Spitalului de Urgență Sf. Ioan, din Capitală.


Citeste mai mult pe fanatik.ro


3943 de afisariNiciun comentariu
comenteaza