Cântăreața Grimes a fost fotografiată în Los Angeles citind o copie a „Manifestului Partidului Comunist” de Karl Marx, la scurt timp după anunțul despărțirii dintre aceasta și miliardarul sud-african Elon Musk, relatează Insider.

Grimes citind Manifestul Partidului ComunistFoto: Jvshvisions / Backgrid USA / Profimedia Images

Momentul a reprezentat și prima apariție în public a lui Grimes după despărțirea de CEO-ul Tesla și SpaceX.

Imaginile au fost surprinse la doar câteva zile după ce Musk l-a depășit din nou pe rivalul său Jeff Bezos, fondatorul Amazon și Blue Origin, devenind din nou cel mai bogat om al planetei.

Grimes, Claire Boucher pe numele ei real, a fost surprinsă îmbrăcată într-un costum fantasy în timp ce răsfoia cartea anticapitalistă.

Musk a relatat la sfârșitul lunii trecute că el și Grimes sunt „semi-separați” dar că încă se înțeleg foarte bine.

Cei doi au dezvăluit că formează un cuplu în mai 2018 după ce au participat împreună la faimoasa Gală Met din New York.

Grimes și Musk au un fiu împreună, născut în 2020, pe care l-au botezat X Æ A-12 Musk.

Cântăreața a relatat pe Twitter duminică că și-a dat seama că este fotografiată și că se gândise ce poate să facă pentru a provoca un titlu ridicol despre ea.

„Am fost cu adevărat stresată când paparazzii nu voiau să înceteze să mă urmărească săptămâna aceasta dar apoi mi-am dat seama că e o oportunitate de a trola”, a explicat Grimes și într-o postare pe Instagram.

„Sinceritate completă încă locuiesc cu el (Musk) și nu sunt o comunistă”, a precizat aceasta.

„Cred că impresarul meu este stresat, probabil ar trebui să mă opresc din a face lucruri controversate, doar că un prieten a avut cartea și fotografii erau afară. Voi regreta probabil mai târziu asta hahaha”, a mai spus Grimes.