Netflix a anunţat când va începe sezonul cinci al serialului "The Crown" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 16 oct 2021

Netflix a anunţat când va începe sezonul cinci al serialului "The Crown"

de G.S. Duminică, 26 septembrie 2021, 15:14
- a A+
Imagine
Netflix a anunţat că sezonul cinci al serialului "The Crown" va avea premiera în noiembrie 2022, potrivit Variety, preluată de News.ro


După ce a fost recompensat cu premii Emmy pentru al patrulea sezon, "The Crown" revine cu o distribuţie nouă care îi include pe Imelda Staunton în rolul reginei Elizabeth, Jonathan Pryce ca prinţul Philip, Lesley Manville - prinţesa Margaret, Dominic West - prinţul Charles, Elizabeth Debicki - prinţesa Diana, şi Olivia Williams - Camilla Parker Bowles. Jonny Lee Miller va apărea în rolul prim-ministrului John Major.

Va fi a treia şi ultima distribuţie pentur "The Crown", care a fost lansat în 2016.

Actriţa Imelda Stauton, aflată pe platoul unde au început filmările, a spus că este "încântată că a moştenit rolul reginei Elizabeth a II-a de la două actriţe remarcabile, cel mai recent minunata Olivia Colman şi cine ar putea să o uite pe actriţa care a creat rolul, Claire Foy"

Am să fac tot posibilul să menţin standardul foarte înalt impus de ele. Sper că o să par calmă, stăpână pe mine şi capabilă. Între timp, stomacul meu face tumbe", a adăugat ea.

Staunton ar fi trebuit iniţial să o joace pe Elizabeth un singur sezon, dar creatorul şi producătorul executiv Peter Morgan a extins în cele din urmă mandatul lui Staunton în sezonul 6, despre care Morgan a spus că va fi ultimul.

Sezonul 5 urmează să descrie destrămarea căsătoriei lui Charles cu Diana, care s-a încheiat formal în 1996, dar nu este clar dacă sezonul 5 va descrie şi evenimentele care au condus la moartea tragică a Dianei în 1997.

Morgan a inclus deja aceste evenimente ca scenarist al lungmetrajului din 2006 "The Queen/ Regina", care i-a adus Helenei Mirren un Oscar pentru interpretarea reginei Elizabeth.


1864 de afisariNiciun comentariu
comenteaza