Liderul AUR: Toţi oamenii din spaţiul public întâlniţi pe holurile Parlamentului sunt speriaţi de servicii: Sunt panicați, au chestii de ascuns - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2484vineri 22 oct 2021

Liderul AUR: Toţi oamenii din spaţiul public întâlniţi pe holurile Parlamentului sunt speriaţi de servicii: Sunt panicați, au chestii de ascuns

de Redactia Duminică, 26 septembrie 2021, 11:53
- a A+
Imagine
Liderul AUR George Simion spune că nu există control parlamentar asupra serviciilor de informaţii, aşa cum ar trebui să fie, susținând că toţi oamenii din spaţiul public pe care i-a întâlnit pe holurile Parlamentului ar fi speriaţi de servicii: "Sunt speriaţi, sunt panicaţi, au chestii de ascuns, unii se tem să nu li se însceneze".
George Simion a afirmat duminică, la Prima TV, că în România sunt partide ale sistemului, ale serviciilor de informaţii:
  • “E o luptă în momentul ăsta la nivel internaţional între globalişti şi patrioţi, or formaţiunile existente au fost mai mulţi reprezentanţii curentului globalist.
  • În România mai e încă o luptă decât clasica stânga – dreapta scena politică, formaţiuni care sunt ale sistemului, ale preşedintelui, ale serviciilor de informaţii, bine controlate".
Solicitat să prezinte dovezi în acest sens, el a declarat: “În spaţiul public această idee s-a tot vehiculat, de la Mircea Geoană, care spunea că <<nici noi nu ştim câţi suntem>>, până la fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, care povestea cum cu el la masă erau sunaţi procurori, judecători pentru anumite sentinţe şi cum i s-a impus un anumit guvern".


Simion consideră că actualul control parlamentar asupra serviciilor de informaţii nu prea există.
  • “Suntem de acord că în acest moment controlul asupra serviciilor de informaţii, care ar trebui să fie un control parlamentar, mai degrabă nu există şi toţi oamenii din spaţiul public întâlniţi pe holurile Parlamentului, mass-media, toţi sunt speriaţi de servicii, serviciile care sunt atotputernice. (…)
  • Sunt speriaţi, sunt panicaţi, au chestii de ascuns, unii se tem să nu li se însceneze.
  • Eu nu mă tem şi nici nu am nimic de ascuns. Nu am de ce să mă ascund de servicii, nu cred că sunt atât de atotputernice, sper ca în rândurile lor să fie oameni care să gândească şi la binele ţării şi la jurământul depus.
  • Din păcate, nu prea au acţionat în ultimii 30 de ani spre binele ţării, poate nu au avut pârghii, trebuie văzut, dar e necesară o reformă masivă şi acolo", a mai susținut liderul AUR.


4336 de afisariOoo, dar ce avant minusistic pe aici
Gigel cu elefantii [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 17:53
+6/8
Basescu a spus-o odata: comisia din parlament e mai curand controlata invers. Aveti grija pe cine aparati, sa nu va pape intr-o zi :)
Micul erou inchipuit Simion
freethinker1 [utilizator], Duminică, 26 septembrie 2021, 12:40
+3/25
Povesti de adormit copii naivi. Simion e jenant chiar si pentru parlamentul Romaniei, un conspirationist trist si modest intelectual care ar fi sa zicem tolerabil daca ar trai in lumea lui imaginara populata cu obsesii nationalist-comunist-crestine; din pacate este, cel putin temporar, in postura sa emita public aceste aberatii.
inca 12 comentarii comenteaza