Bărbat atacat de urs la Breaza. Este al doilea atac în 24 de ore - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2560marţi 26 oct 2021

Bărbat atacat de urs la Breaza. Este al doilea atac în 24 de ore

de Redactia Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 20:20
- a A+
Imagine
Un bărbat de 58 de ani a fost atacat de un urs, sâmbătă seară, în localitatea prahoveană Breaza, fiind al doilea atac de acest gen produs în judeţ în ultimele 24 de ore.


Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, victima a suferit un traumatism cranio-facial cu plagă occipitală şi multiple plăgi faciale, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Un alt bărbat, de 45 ani, a fost grav rănit, vineri seara, după ce a fost atacat de un urs în oraşul Comarnic. Surse medicale au declarat pentru Agerpres că victima a fost supusă unor intervenţii chirurgicale şi este intubată, starea sa fiind în continuare extrem de gravă.


7684 de afisariUrsu', băă!
Dalla [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 21:18
+7/7
Până când o victimă a urșilor nu va fi și vreun politician, milițian, sau barosan din administrația locală, eventual vreo beizadea de bani gata, nu se va face nimic în sensul ăsta. Lucrurile se știu bine, dar birocrația, inerția, lenea și prostia pură ale celor care ar trebui să-și miște cumva fundurile, pt a salva viețile și avuturile oamenilor din fața atacurilor urșilor, sunt mai puternice. Toată Europa râde de noi. O țară neguvernabilă, cu politicieni angajați în lupte intestine pt ciolan, în loc de a lucra pt cetățeni și societate, cu o populație care încă nu și-a vindecat toate tarele și reflexele comuniste, îndobitocită de superstiții și ritualuri religioase, una care încă mai speră că urșii din pădure pot fi transformați în câini comunitari...
Povestea lui Creangă cu drobul de sare pare a fi fost scrisă ieri...
comenteaza