Reacția USR-PLUS, după ce Cîțu a vorbit despre o revenire la guvernare cu el premier: Fake news / Decizia nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câștigătoare" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2501marţi 26 oct 2021

Reacția USR-PLUS, după ce Cîțu a vorbit despre o revenire la guvernare cu el premier: Fake news / Decizia nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câștigătoare"

de G.S. Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 15:30
- a A+
Imagine
​Varianta în care USR PLUS se va întoarce la guvernare tot într-o variantă cu Florin Cîțu este "exclusă", a subliniat sâmbătă purtătorul de cuvânt la USR PLUS, deputatul Ionuț Moșteanu.


"M-am uitat la discursurile PNL și una din echipe tot rostogolește un fake news - că știu ei că USRPLUS se întoarce la guvernare cu Cîțu premier", a scris Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

"Am un singur mesaj pentru ei - EXCLUS. Pentru PNL varianta Cîțu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD", a adăugat reprezentantul USR PLUS.

Un mesaj a fost postat și pe pagina de Facebook a USR PLUS:
  • "USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîțu premier.
  • Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească "echipa câștigătoare".
  • Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiții".
Florin Cîțu s-a declarat sâmbătă optimist privind refacerea coaliției, tot cu el premier: "Voi face tot ce este posibil să ținem această coaliție și în viitor există cele mai mari șanse pentru coaliția PNL-USR-UDMR-Minorități", a spus Cîțu la Congresul PNL.6800 de afisaricorect
murangura [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 15:41
+24/28
sa se milogeasca de psd
Ce stii tu despre dorintele votantilor USR?
alibaba_zeul_meu [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 16:15
+18/28
Intelege ca noi votam USR pentru ca PSD si PNL sunt aceeasi mizerie! Daca nu eram suguri de lucrul asta probabil votam PNL.

Si sa mai intelegi ca un partner este un partener cu care discuti. Nu-i tragi doua palme pe nevazute si dupa asta il intrebi de ce nu mai stie de gluma. Guvernarea unei tari este un lucru cat se poate de serios.
inca 7 comentarii comenteaza