Iohannis: Nu e niciun motiv real ca actualul premier să fie demis sau sa-și dea demisia / Sunt de neînțeles sabotajele din partid / Discursul președintelui, întrerupt de scandări pro-Orban - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2560marţi 26 oct 2021

Iohannis: Nu e niciun motiv real ca actualul premier să fie demis sau sa-și dea demisia / Sunt de neînțeles sabotajele din partid / Discursul președintelui, întrerupt de scandări pro-Orban

de C.D. Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 11:35
- a A+
Imagine
​De la tribuna Congresului PNL, președintele Klaus Iohannis a declarat că nu e niciun motiv ca premierul Florin Cîțu să-și dea demisia. Discursul președintelui a fost întrerupt în repetate rânduri de susținătorii lui Ludovic Orban care i-au scandat numele favoritului lor.


"Vă văd hotărâți și știu că vă doriți ca România să câștige, să fie condusă de un guvern în care forța motrice să fie PNL. E imperativ să depășim actuala criză. Aceasta guvernare trebuie să continue, nu e niciun motiv real ca actualul premier să fie demis sau sa-și dea demisia", a declarat sâmbătă șeful statului.

Iohannis a criticat ca fiind de "neînțeles sabotajele venite din partid", dar nu i-a uitat nici pe cei de la USR-PLUS.

"Unii parteneri se comportă ca pe dezbatere pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă", a spus el.

Șeful statului s-a arătat nemulțumit de asemenea de campania internă din PNL.

"​Ne aflăm într-un punct de inflexiune. Nu a fost o campanie internă așa cum ne-am fi dorit. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei mai multe discuții aplicate. Sub scuza dezbaterii nu se pot ascunde atacuri la persoană și derapaje. Astfel de atitudini nu ar trebui să vedem niciodată. S-au spus lucruri grave, s-au spus lucruri dure care sapă credibilitatea unui partid puternic", a spus el.


10642 de afisariPăi are dreptate Iohannis
ploiesteanu [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 12:20
+43/51
Ce, dacă ești bețiv pușcăriaș și ca premier ai rupt coaliția și-ai dus țara aproape de dezastru, toate astea sunt un motiv să fi demis?!
Combinatie...
Andreas1256 [utilizator], Sâmbătă, 25 septembrie 2021, 11:45
+34/42
...de basesc, constantinesc si iliesc. Acest individ va ajunge in istorie ca unul despre care in cel mai fericit caz nu poti spune nimic.
inca 21 de comentarii comenteaza