"Este caft pe bune". Înregistrări din ședința de mobilizare a echipei lui Dan Barna pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: focus pe adresele e-mail și call-center cu vedete - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2560marţi 26 oct 2021

"Este caft pe bune". Înregistrări din ședința de mobilizare a echipei lui Dan Barna pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: focus pe adresele e-mail și call-center cu vedete

de C.D. Vineri, 24 septembrie 2021, 16:52
- a A+
Imagine
​​Dan Barna recunoaște într-o ședință a echipei sale că au ieșit "un pic ciufuliți" din prima confruntare cu Dacian Cioloș, dar spune că diferența este foarte mică și este nevoie de "trei mii, trei mii jumate de voturi curate".


"E prima bătălie care nu ne iese din prima, deci înseamnă că e caft pe bune nu se dă nimeni bătut, dacă tragem de fiecare coleg o să ne iasă", comentează Dan Barna, potrivit unor înregistrări obținute de HotNews.ro și Rise Project.

Strategia de campanie pentru turul doi este coordonată de fostul ministru Cristian Ghinea.

"Focus pe adresele de e-mail și focus pe scos oamenii la vot", spune Ghinea, din discuție reieșind că au fost mai multe probleme cu e-mailurile, iar unii membri nu au primit linkul pentru vot.

"Deci corecturile de adrese faceți-le de astăzi, toate pe care le verificați și vă uitați cu aia care au zis că n-au primit, uitați-vă poate e un spațiu în plus sau un c... care nu se vede. Corectura se face în hub spot pentru că încărcarea registrului se va lua cu adresele din hub spot", spune Dan Barna.

A doua direcție de acțiune este "un call center cu vedete".

"O să facem un call center cu vedete, eu, Dan, Drulă, candidați la BN din lista noastră să sune șefi de filiale locale. Deci, acolo unde aveți cazuri de șef de filiale. Mi-a zis, de pildă, cineva de la Vaslui că un om pe care l-am sprijinit eu la locale acum avea o supărare că nu știu ce, nu a primit ceva, și el cu toată filiala au votat cu Darău. Pe ăla o să-l sun eu mâine să-i zic - ce faci, Gigele? Da? Deci cazuri de genul ăsta de oameni supărați sau care au fost reticenți să mobilizeze în primul tur, dați-ne numele lor, cu o scurtă descriere ce-i cu el și sunăm de la Dan, la nivelul ăsta de oameni cunoscuți să-i activăm", spune Cristian Ghinea.23526 de afisariLol
mitg [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 16:56
+15/31
"vedete, eu, Dan Drulă, candidați la BN din lista noastră să sune șefi de filiale local"

Este era lui Tzanca Uraganul, nu astfel de "vedete".
Si cum ai vrea sa se desfasoare niste alegeri?
sile_v [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 17:31
+13/35
Nu e normal sa le scrii emailuri membrilor si sa incerci sa ii convingi? Sa le dai telefoane sefilor de filiale?

Cum ar trebuie sa se desfasoare o campanie electorala interna intr-un partid? Sa le trimita scrisori parfumate?

Ai zice ca romanul a devenit extrem, dar extrem de exigent cu politicienii.

Aproape ca am uitat ca suntem in tara un care unii precum Citu sau Dragnea au taiat si au spanzurat, Da, unii care utilizau zeci de miliarde de lei din banii publici ca sa mituiasca mituiau activul de partid, prin PNDL-uri sau prin banii din rezerva strategica. Citu doar ce a taiat in draci de la sanatate la rectificare ca sa isi mai puna inca doua miliarde de lei in rezerva aflata la dispozitia premierului.

Dar, ce sa faci, standardele inalte s-au oprit la USR.
inca 47 de comentarii comenteaza