VIDEO Doi polițiști către o femeie pe marginea drumului: " Treci pe partea cealaltă! Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine " / Poliția a demarat o anchetă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2501marţi 26 oct 2021

VIDEO Doi polițiști către o femeie pe marginea drumului: " Treci pe partea cealaltă! Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine " / Poliția a demarat o anchetă

de C.V. Vineri, 24 septembrie 2021, 12:12
- a A+
Imagine
Doi polițiști din Covasna sunt cercetați disciplinar după ce i-au vorbit unei femei într-un mod neadecvat. Conducerea instituției s-a autosesizat după apariția în spațiul public a unei filmări cu cei doi oameni ai legii în care cei doi îi zic unei femei aflate pe marginea drumului să se mute pe cealaltă parte a drumului că "nu vede radarul" de ea. "Că te ia mama dracului", spune râzând persoana care filmează din mașina de poliție.


"Treci pe partea aialaltă! Aşa, da! Că nu mai văd aici", zice unul din cei doi polițiști pe geamul mașinii către o femeie ce se afla pe marginea drumului.

"Că te ia mama dracului", spune râzând persoana care filmează din mașina de poliție."Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea cealaltă!", spune primul agent.

Femeia se apropie de mașină și pare că le spune polițiștilor că nu există trecere de pietoni pe unde să treacă strada în mod regulamentar.

"Nu contează, te las eu!", îi răspunde polițistul.

În urma apariției acestor imagini, Inspectoratul Județean de Poliție a decis cercetarea lor disciplinară, notează Europa FM.


30038 de afisarice surpriza!
catelu [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 13:46
+27/29
Wow, milițienii sunt niște gherțoi care disprețuiesc cetățenii din ale căror taxe trăiesc! Cine s-ar fi așteptat? Vreau să zic cine dintr cei care n-au trăit în ultimii 70 de ani în rromânia...
curiozitate...
Nevermind [utilizator], Vineri, 24 septembrie 2021, 14:07
+25/27
sindicatul europol a dat share sau are vreun comentariu?
inca 16 comentarii comenteaza