AS Roma visează la titlu, cu Jose Mourinho pe banca tehnică. Doar că Hellas Verona i-a adus duminică pe băieții din Cetatea Eternă cu picioarele pe pământ.

Jose MourinhoFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mou n-a făcut o dramă din înfrângerea de la Verona. Echipa este obosită, iar lotul - restrâns, este analiza specialiștilor din Peninsulă.

În etapa a 5-a de campionat, Roma revine pe „Olimpico” joi seară, de la ora 21:45, cu Udinese, și există o regulă nescrisă în fotbal care spune că o echipă mare nu pierde de două ori la rând.

AS Roma nu mai cedase de pe 7 august, într-un amical cu Betis Sevilla, scor 2-3. A urmat o serie de 7 victorii la rând, partide jucate în Europa și în Serie A, plus un alt meci de verificare.

Clubul roman s-a implicat în campania de vaccinare. Fanii care se vor vaccina cu prima doză de Moderna vor primi un cod promoțional care le dă dreptul să cumpere cu reducere bilete la meciurile de acasă ale giallorossilor.

Udinese vine după o corecție usturătoare: 0-4 cu Napoli. Echipa care evoluează cu Dacia pe piept n-are niciun nume important în lot. Nici antrenorul Luca Gotti nu este vreun cunoscut.

Trupa din Friuli a avut un atacant cu potențial, Stefano Okaka, pe care însă l-a cedat în Turcia, la Istanbul Basaksehir.

Roma a jucat totul sau nimic, n-a pus bază pe apărare, iar la meciul cu Udinese am putea revedea vechiul stil Mourinho, cu victorii scurte. 0-2 goluri în meci are cota 2,3 la Superbet.