Huawei Consumer BG și Mind Architect au aflat preferințele utilizatorilor de căști wireless printr-un sondaj realizat pe rețelele sociale. Indiferent că preferi să asculți muzică, un podcast sau o carte audio în timp ce te îndrepți spre birou sau spre o întâlnire cu un client, ori în confortul casei tale, după o zi de muncă, Huawei îți vine în ajutor cu primele căști True Wireless din lume cu tehnologie Ear-Matching de anulare a zgomotului și îți oferă o conexiune audio inteligentă pentru o experiență inedită.

Noile căști HUAWEI FreeBuds 4 Foto: Huawei Consumer BG

În urma unui sondaj realizat de Huawei Consumer Business Group împreună cu Mind Architect pe rețelele de social media ale acestora, pe un eșantion de aproximativ 1.100 persoane, reiese faptul că persoanele utilizatoare de căști wireless preferă să fie atente la ce ascultă. Astfel, 7 din 10 persoane preferă să fie complet atente la ceea ce ascultă în căști, în timp ce doar 2 din 10 persoane vor să fie atente și la alte lucruri din jurul lor, iar una variază în funcție de ocazia de ascultare.

De asemenea, când vine vorba de volumul din căști, 65% preferă un volum mai redus, în timp ce 35% dintre respondenții la sondaj ascultă materialele audio cu volumul la maximum. În plus, 7 din 10 persoane au spus că preferă să asculte un material audio pe același device, pierzându-și concentrarea în cazul în care sunt nevoiți să schimbe device-ul.

În materie ce se preferă a fi ascultat la căști, 52% dintre respondenți preferă să asculte muzică, cărți audio sau podcasturi în confortul casei, acest lucru ajutându-i să fie mai focusați, în timp ce restul de 48% preferă să facă acest lucru atunci când se află în mișcare.

Sondajul a fost format din patru întrebări adresate utilizatorilor pe paginile de social media ale Mind Architect, pe o perioadă de două săptămâni. Scopul sondajului a fost premierea a cinci participanți cu câte o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4.

Cu toții ne-am lovit măcar o dată în viață de zgomotul extern care ne perturbă în timp ce ascultăm un podcast, fie că vorbim despre mașina de spălat sau televizorul la care se uită altcineva. Spre deosebire de modelul anterior, HUAWEI FreeBuds 4 aduce un update semnificativ în ceea ce privește confortul în timpul utilizării, dar și a performanțelor funcției ANC (Active Noise Cancellation), ce utilizează mijloace digitale pentru neutralizarea activă a zgomotului extern, eliminând astfel zgomotul ce nu poate fi oprit prin metode fizice.

Mai mult decât atât, FreeBuds 4 oferă și o calitate a sunetului de înaltă rezoluție și o experiență inteligentă de conectivitate audio, lansând oficial era ANC 2.0 open-fit.

Soluția căștilor HUAWEI FreeBuds 4 este tehnologia Adaptive Ear Matching (AEM). Prin detectarea automată a formei urechii și a modului de purtare, căștile pot determina în mod inteligent setarea optimă de anulare a zgomotului pentru fiecare utilizator.

Astfel, când căștile sunt puse în urechi, acestea detectează automat forma canalului auditiv al utilizatorului și reglează algoritmul ANC din peste 10 variante disponibile. În plus, indiferent că ești utilizator de Android sau iOS, căștile sunt compatibile cu ambele sisteme de operare.

Articol susținut de Huawei Consumer BG​