Cîțu: Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică cu 5000 de participați / Vom folosi certificatul verde, vor fi și centre de testare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2724marţi 19 oct 2021

Cîțu: Congresul PNL se va desfășura cu prezență fizică cu 5000 de participați / Vom folosi certificatul verde, vor fi și centre de testare

de I.B. Vineri, 17 septembrie 2021, 20:51
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu a anunţat, vineri seară, că i se pare normal ca la Congresul PNL din 25 septembrie să fie folosit certificatul verde, iar dacă organizatorii mai au nevoie de clarificări să le ceară la DSU. "Va fi un Congres care se va desfăşura în condiţii legale, cu 5.000 de participanţi", a anunţat premierul, potrivit News.ro.


"Organizatorii Congresului au datoria să ceară clarificări - dacă nu sunt edificaţi din HG – la DSU, să vadă exact care sunt condiţiile. Mie mi se pare normal să folosim certificatul verde – persoane vaccinate, trecute prin boală sau testate. Va fi şi centru de testare acolo", a declarat, vineri seară, Florin Cîţu, referindu-se la Congresul PNL.

Premierul a anunţat că evenimentul va avea loc cu prezenţă fizică, cu participarea a 5.000 de persoane.

"Nu este nicio problemă, va fi un Congres care se va desfăşura în condiţii legale, cu 5.000 de participanţi. Cu prezenţă fizică", a adăugat Florin Cîţu.

Guvernul a aprobat, vineri, noile măsuri pentru localităţile cu incidenţă cuprinsă între 3 şi 6 la mie, pe baza propunerilor CNSU. Prevederile care vizează atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 prin intermediul aplicaţiei mobile «Check DCC» vor intra în vigoare la data de 20 septembrie 2021. Cetăţenii străini care provin din state care nu emit certificatul verde, fac dovada vaccinării, trecerii prin boală sau testării cu documente emise de statele respective.

Incidenţa cumulată în Bucureşti a depăşit, vineri, 2 la mie.


Înainte de Consiliul Național, aripa Cîțu covoacă o nouă ședință a conducerii BPN pentru modificări la statut / Orban atrage atenția: Președintele PNL nu poate fi ales onlineLiberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului au convocat pentru sâmbătă, o ședință a Biroului Politic Naţional al PNL. Ședința are loc în contextul în care la câteva ore diferență se va desfășura ședința Consiliului Național al PNL în care vor fi operate modificări la statutul partidului.

De altfel, Consilul Național precede congresul din data de 25 septembrie, când 5000 de liberali vor veni la Romexpo să-și aleagă președintele partidului. BPN al PNL a fost convocat în temeiul alin. 3 al art. 85 din Statutul PNL, la solicitarea membrilor Biroului, pentru sâmbătă, la ora 10,00, se arată într-un mesaj al echipei lui Florin Cîţu. Astfel, Biroul Politic Național a fost convocat înaintea ședinței Consiliului Naţional care va vota modificarea Statutului PNL.


1366 de afisariE oare legal?
Tyrion.lann [utilizator], Vineri, 17 septembrie 2021, 21:17
+8/8
Daca rata de infectare depaseste 3 la mie?

In umila mea opinie s-ar incadra fie la 3 fie la 5, mai degraba la 5, caci congrese conferinte se folosesc de multe ori impreuna si pot fi substituite.

3. organizarea de evenimente private (nunți, botezuri etc.) cu un număr de participanți de maximum 200 de persoane în interior și cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană;

5. organizarea de conferințe este permisă cu un număr de participanți de maximum 150 de persoane în interior, cu asigurarea unei suprafețe de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite în ordinul ministrului sănătății;

Ar fi poate amuzant dar mai degraba trist ca Politia sa le inchida congresul la chiar sefii lor.
Traducere
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 17 septembrie 2021, 21:57
+5/5
Se vor raporta incorect numarul de infectati reali ca sa se poata desfasura alegerile PNL lejer. Dupa, sa vedeti ce explozii, ca vor raporta real, de la 600-700 pe zi raportati cum e acum vom avea 2000 pe zi raportati dupa 1 octombrie.

Sa imi spuneti mie "cutzu" daca nu va fi asa.
inca 1 comentariu comenteaza