Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc - Unde va avea loc cununia civilă și cine va cânta la nuntă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2167duminică 26 sep 2021

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc - Unde va avea loc cununia civilă și cine va cânta la nuntă

de Red. Life Miercuri, 15 septembrie 2021, 14:54
- a A+
Imagine
Simona Halep (29 de ani) se mărită miercuri, 15 septembrie, cu cel care i-a fost alături în ultimii ani, Toni Iuruc. Evenimentul are loc la Fratelli din Mamaia, iar aproximativ 300 de invitați vor lua parte la petrecere.

Dan Bitmann va cânta la nuntă


Conform Fanatik , atmosfera va fi întreținută de Dan Bitmann, Loredana Groza și de formația Pindu.

Cununia civilă va avea loc pe plajă, într-un cadru de vis, iar ea va fi oficiată de Vergil Chițac, primarul din Constanța.

La eveniment vor lua parte aproximativ 300 de invitați.

Nașii celor doi vor fi soții Caramihai. Dani Caramihai, supranumit "Regele nopților albe" este de fapt patronul clublui Fratelli, acolo unde va avea loc petrecerea.


Va fi voie cu telefoanele mobile la nuntăStere Halep, tatăl Simonei, a dezmințit informația apărută în spațiul monden conform căreia invitații nu ar avea voie la nuntă cu telefoanele mobile.

"Toate sunt minciuni! Suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului și atâta tot. Nu avem nimic de ascuns, nu trebuie să facem altceva" - Stere Halep .


Simona Halep și Toni Iuruc s-au afișat prima dată împreună la Wimbledon 2019Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat de sportiva noastră la Wimbledon (iulie 2019).

De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei tabloide.

În vârstă de 42 de ani , Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii, ambele încheiate după scurt timp.

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc în luna iunie a acestui an, în pauza competițională pe care a avut-o din cauza accidentării suferite la gambă (la turneul de la Roma, pe 12 mai).

Postarea Simonei Halep din ziua nunții


"Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta" - Mark Twain. "Să aveți cu toții o zi frumoasă" - Simona Halep.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)
7950 de afisarimda
SoulSearcher [utilizator], Miercuri, 15 septembrie 2021, 14:59
+4/16
cum dreq sa te mariti cu un ciumbuslucar de dambovita de 50 ani, care intr-un final va da cu subsemnatul pe la DNA sau DIICOT ?

aveam pareri mai bune despre parintii simonei in primul rand.. ca ea e tanara si naiva.. dar totusi ai neamuri, parinti, frati care iti pot zice.. "mai fata mai... vezi ca asta nu`i de insuratoare, ci doar cu interese..."

dar na, asa-i la roman in zilele astea.. fiecare cu interese.. dragoste poate o veni si ea pe parcurs :DDD
Inseamna ca nu-i stii pe machidoni!!!!
Parzivall [utilizator], Miercuri, 15 septembrie 2021, 15:41
+2/16
Halep is done, si in tenis si in viata!
inca 2 comentarii comenteaza