FOTO Barcelona, motiv de ironii pe net după 0-3 cu Bayern: Glumele care s-au viralizat cu trupa lui Ronald Koeman - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

FOTO Barcelona, motiv de ironii pe net după 0-3 cu Bayern: Glumele care s-au viralizat cu trupa lui Ronald Koeman

de A.I. Miercuri, 15 septembrie 2021, 9:32
- a A+
Imagine
Barcelona este doar o umbră, iar meciul cu Bayern Munchen a scos la iveală toate problemele din jocul grupării catalane. Înfrângerea cu 3-0 de pe Camp Nou a reprezentat un bun motiv pentru ironii pe net, trupa lui Ronald Koeman fiind ținta glumelor de tot felul.

Ronald Koeman: Asta e tot ce am putut oferi"Sunt dezamăgit, am pierdut cu 3-0. Dar, dacă suntem realiști, se întâmplă. Avem probleme în ofensivă și avem opțiuni limitate. Am avut trei atacanți, asta e tot ce am putut oferi" - Ronald Koeman , antrenor FC Barcelona.

"Dacă te uiți la meci, am ținut piept. Au intrat tineri de 18 ani, echipa a dat totul. În acest moment, suntem ceea ce suntem. E un an complicat, ei ne-au fost superiori, dar avem baza pentru a merge mai departe" - Gerard Pique .

Dimensiunile unui eșec usturător


Barcelona nu a avut nici un șut pe poartă contra celor de la Bayern, fiind pentru prima dată în istoria participărilor în Champions League când catalanilor li se întâmplă așa ceva.


FC Barcelona, motiv de ironii pe net
3439 de afisariNiciun comentariu
comenteaza