Noul serviciu de abonament pentru cerneala din imprimantă, perfect pentru familii și pentru micii antreprenori - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2188joi 23 sep 2021

Articol susținut de HP​

Noul serviciu de abonament pentru cerneala din imprimantă, perfect pentru familii și pentru micii antreprenori

Marţi, 14 septembrie 2021, 13:01
- a A+
Imagine
Pandemia și nevoia de a limita deplasările în locuri aglomerate i-au obișnuit pe mulți să primească la ușă, prin curier, cam tot ce au nevoie: alimente, bunuri de primă necesitate, cadouri, îmbrăcăminte, decorațiuni. Și, în timp, oamenii și-au dat seama că noul obicei le salvează câteva ore, pe care pot să le ocupe cu activități mai relaxante decât aprovizionarea zilnică sau goana după un cadou, de exemplu.

Direct la ușă ajung acum și cartușele cu cerneală, prin serviciul de abonament pentru cerneala din imprimantă HP Instant Ink, lansat și în România. E simplu, comod, rentabil și unic pe piață în acest moment. Abonatul nu mai trebuie să ghicească momentul în care va rămâne fără cerneală și nici să piardă timp prețios pentru a căuta cartușe compatibile, pe care să le aibă la îndemână exact atunci când are nevoie de rezerve. Printr-o conexiune Cloud, Instant Ink detectează când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi direct la adresa utilizatorului. Nu lunar, ci atunci când cartușele sunt aproape goale. Livrarea este inclusă în abonamentul lunar, nu există costuri suplimentare.

Abonamentul care contorizează paginile, nu cantitatea de cerneală folosită


Clienții pot alege unul dintre abonamentele lunare, plătind un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate. Planurile încep de la mai puțin de 5 lei pentru 15 pagini imprimate pe lună și pot ajunge la 123 de lei pentru 700 de pagini pe lună. Un calcul simplu: un set de cartușe noi pentru o imprimantă de birou HP OfficeJet Pro costă în jur de 500 de lei, cu care pot fi imprimate aproximativ 1.000 de pagini. Cu abonamentul HP Instant Ink, 700 de pagini imprimate costă 123 de lei.

Având aceste caracteristici, HP Instant Ink a fost gândit pentru consumatorii casnici, pentru angajații care continuă să lucreze de acasă și pentru micile afaceri. Micii antreprenori, care nu beneficiază de serviciile unui departament IT, își pot optimiza costurile cu Instant Ink și nici nu mai au grija achiziționării cartușelor de cerneală. Serviciul există în 36 de țări și a depășit până acum 9 milioane de abonați.

Abonamentul numără paginile tipărite și nu cantitatea de cerneală folosită. Indiferent dacă sunt imprimate fotografii sau doar pagini text, alb-negru sau color, numărul de pagini contorizate este același. În funcție de nevoi și de volumul de muncă, utilizatorii își pot schimba abonamentul - mărind sau micșorând numărul de pagini imprimate lunar - sau îl pot anula oricând fără alte costuri. Există și posibilitatea de a reporta pagini nefolosite de la o lună la alta, în limita a trei luni. Toate acestea fac ca abonamentul Instant Ink să fie rentabil, pentru că oferă economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP.

Serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil doar pentru imprimantele cu cerneală, utilizatorii care doresc mai multe informații despre abonamente pot vedea mai multe detalii aici , iar cei care au deja o imprimantă HP cu cerneală pot verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici .

Abonamentul Instant Ink este disponibil și cu noul portofoliu de imprimante HP+ care dispun de unul dintre cele mai inteligente sisteme de imprimare din lume, fiind de asemenea gândite pentru consumatori casnici și pentru mici afaceri. HP+ include echipamente de imprimare performante, garanție extinsă și beneficii exclusive, precum imprimare sustenabilă și acces la caracteristici extra de productivitate ale aplicației mobile de imprimare HP Smart, plus 6 luni de testare gratuită a abonamentului Instant Ink.

​Articol susținut de HP​


3176 de afisariDe aceea nu mai cumpăr HP
war4peace [utilizator], Marţi, 14 septembrie 2021, 14:36
+5/7
Ia uitați aici...

https://hardware.slashdot.org/story/20/01/20/1518203/hp-remotely-disables-a-customers-printer-until-he-joins-companys-monthly-subscription-service

https://hardware.slashdot.org/story/20/11/09/0221226/hp-replaces-free-ink-for-life-plan-with-99-cents-a-month-or-your-printer-stops-working

Vreți abonament? Abonament căpătați...
eu am patit cu alt producator de imprimante
jescu [utilizator], Marţi, 14 septembrie 2021, 17:36
+3/3
Am dat 200+ de lei pe set cartuse originale, negru si color. Am printat undeva pe la 50-100 pagini si s-a terminat. Care era shpilul ? Cand pornesti imprimanta, daca nu e folosita de cateva zile incepe un ciclu de "curatare", in care scuipa cerneala scumpa prin toate gaurile, cica sa le desfunde si sa rezolve eventuale probleme cu cerneala intarita. Scuipa atat de multa incat la cateva zeci de porniri, daca printezi 1-2 pagini odata, se goleste cartusul, chiar daca n-ai printat mai nimic. Dupa ce am dat de doua ori 200+ lei fara sa printez mai nimic, eram gata sa pun imprimanta inapoi in cutie, sau caut de la alt producator. Insa pe net am vazut cartuse compatibile dar nu originale, la pret de cateva ori mai mic. Una e sa dai 200+ pe set si alta e sa dai 30 de lei. Chiar daca se strica imprimanta, oricum o aruncam.
inca 6 comentarii comenteaza