Poți în sfârșit să nu mai oprești sonorul când intri pe Netflix, gigantul american de streaming oferind opțiunea de a dezactiva redarea automată a trailerelor de pe Homepage (Pagina Principală), scrie CNET.

NetflixFoto: Bestravelvideo / Alamy / Profimedia Images

„Am auzit feedback-ul clar și răspicat - membrii pot acum să controleze dacă vor sau nu să vadă previzualizări redate automat pe Netflix”, a notat compania pe Twitter anul trecut într-o postare care însă a trecut neobservată de numeroși utilizatori ai platformei sale.

În plus, Netflix a introdus și opțiunea de a opri redarea automată a următorului episod al serialelor la care te uiți, în cazul în care ți-e greu să te oprești pe cont propriu.

Însă toate modificările pe care le faci setărilor de redare automată sunt specifice profilului tău și vor afecta toate dispozitivele pe care le folosești pentru a te uita pe Netflix.

Cum să oprești redarea automată a trailerelor și a episodului următor

1. Intră în contul tău de Netflix de pe un browser;

2. Alege „Gestionarea Profilurilor” (Manage profiles) din meniu;

3. Alege profilul pe care vrei să îl actualizezi;

4. Debifează opțiunile „Redare automată a previzualizărilor” (Autoplay previews) pentru a opri redarea automată a trailerelor sau „Redare automată a episodului următor” (Autplay next episode).

Da, atât de simplu era.

Netflix notează că ar putea dura ceva timp până la actualizarea opțiunilor. Însă în cazul în care ai posibilitatea poți forța actualizarea prin schimbarea profilului și apoi revenirea la al tău.

În cazul în care ajungi la concluzia că parcă era mai bine înainte, nu-ți fă griji, revenirea la setările anterioare e la fel de simplă: trebuie doar să rebifezi căsuța în cauză.

Te-ar putea interesa și: