Aglomeraţie la intrarea în ţară. Timp de așteptare de zeci de minute la punctele de trecere Nădlac II, Petea, Vama Veche, Calafat şi Giurgiu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021

Aglomeraţie la intrarea în ţară. Timp de așteptare de zeci de minute la punctele de trecere Nădlac II, Petea, Vama Veche, Calafat şi Giurgiu

de V.M. Sâmbătă, 31 iulie 2021, 19:03
- a A+
Imagine
În mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa de vest şi cea de sud a României se înregistrează trafic intens, sâmbătă după-amiază, la intrarea în ţară pe benzile dedicate autovehiculelor, scrie News.ro. La Nădlac II timpul de aşteptare ajunge la două ore, în timp ce la Vama Veche cei care intră în ţară cu autoturismul aşteaptă până la 80 de minute.


Conform informaţiilor furnizate pe portalul web al Poliţiei de Frontieră , sâmbătă după-amiază la punctul de trecere Nădlac II timpul de aşteptare este de 120 de minute pentru intrarea în ţară.

"Intrare: 8 artere; Ieşire: 6 artere; Trafic intens-număr foarte mare de călători şi mijloace de transport care se prezintă pentru verificările la frontieră pe sensul de intrare/ieşire în/din ţară", anunţă Poliţia de Frontieră.

Tot pe graniţa de vest, aglomeraţie la intrarea în ţară s-a format și la punctul de trecere a frontierei Petea, unde timpul de aşteptare pentru autoturisme este de o oră.

Pe graniţa de sud, se înregistrează aglomeraţie la punctul de trecere de la Vama Veche, unde autoturismele aşteaptă o oră şi 20 de minute pentru intrarea în ţară, dar şi la Calafat, unde la intrarea în ţară timpul de aşteptare este de 70 de minute, conform sursei citate.

La punctul de trecere a frontierei Giurgiu se intră în ţară pe 7 artere, iar timpul de aşteptare este de 50 de minute.

Tot pe graniţa de sud, traficul este suspendat temporar în punctele de trecere de la Dobromir şi Lipniţa.


6418 afisariPutem spune
autan [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 20:03
+7/13
Uite ca vine valul 4. Vor intra toti, fara probleme in ultima zi. Cata delta o fi cu ei vom vedea.
In loc sa fuga
Mihail. [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 20:10
+4/10
Ei vin.
inca 1 comentariu comenteaza