Florin Cîțu, acuzații fără nume la conferința PNL Tulcea: Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău / Aţi salvat România de un spion rus - VIDEO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Florin Cîțu, acuzații fără nume la conferința PNL Tulcea: Aţi scos din Parlament un om care făcea foarte, foarte mult rău / Aţi salvat România de un spion rus - VIDEO

de G.S. Sâmbătă, 31 iulie 2021, 12:12
- a A+
Imagine
Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au "salvat România de un spion rus", prim-ministrul făcând referire la un fost senator PSD de Tulcea, transmite News.ro


"Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde.

Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta", a susținut premierul în fața delegaţilor de la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus.

În legislatura trecută, Tulcea a trimis în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru al Finanţelor Publice Eugen Orlando Teodorovici, care în prezent lucrează la Curtea de Conturi a României.

Celălalt este Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.10174 de afisariDomnul Citu
Harald2 [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 14:02
+11/17
continua cu declaratii "de impact", dar care in esenta sunt caraghioase. Din nefericire pentru Romania acest lucru reflecta in ce masura nivelul sau de competenta politica, administrativa, manageriala este de scazut.

Ca un comentariu secundar, faptul ca domnul Teodorovici (marele sau rival pe scena politica) lucreaza la Curtea de Conturi, arata cati "experti" din diferite partide paraziteaza sistemul de stat.

Ce-a facut domnul Citu in acest sens? A luptat cu sistemul? Da de unde! Si-a adus si el consilieri inutili si a inceput si el sa faca numiri, folosindu-se de acelasi sistem!
Alegeri PNL
dinucostel1545888788206 [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 16:21
+2/8
Pana voi o sa terminati cu toate aceste alegeri o sa se aleaga praful de acest amarat de partid ce se mai tine doar prin faptul ca este la guvernare . Vedeti ce sa intamplat cu PNT si va vedeti viitorul !!! Mai jonglati mult si consecintele vor aparea ! Sa nu va credeti un mare partid pentru ca nu sunteti ! Inca nemernicii comunisti nu au murit si va vor ataca continuu . TREMINATI CU PROSTIILE .
inca 3 comentarii comenteaza