Gică Popescu, după eliminările din Conference League: "Am simţit ruşine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate trei?" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Gică Popescu, după eliminările din Conference League: "Am simţit ruşine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate trei?"

de Silviu Dumitru Vineri, 30 iulie 2021, 22:17
- a A+
Imagine
Gheorghe Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a declarat că a simţit ruşine, joi seară, după ce toate cele trei reprezentante ale României au fost eliminate în turul doi preliminar al Conference League.


"Este o zi neagră, am pierdut contra unor echipe din ţări aparent inexistente pe harta fotbalului. Acum mi-e teamă de mai rău, am pus vârful unui picior în prăpastie. E o ruşine, asta am simţit, ruşine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate 3?", a declarat Popescu, înainte de meciul cu Rapid, din Liga I.

Joi seară, au fost eliminate toate cele trei reprezentante ale României în Conference League, FCSB, Sepsi şi CSU Craiova.

Tot în această săptămână, CFR Cluj s-a calificat în al treilea tur preliminar al Champions League. Această calificare îi asigură echipei clujene prezenţa în faza grupelor unei competiţii europene, fie ea UCL, Europea League sau Conference League, în funcţie de rezultatele viitoare, informează News.ro.

Citește și:


3949 de afisariMai adaugă,
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 31 iulie 2021, 8:47
0/2
Chemările la echipa națională sunt o afacere. Sunt chemați fotbaliști nu să joace pentru România, ci pentru faimă și creșterea prețului de transfer, jocul fiind aranjat pentru scoaterea în evidență a unui anumit fotbalist. Dacă-i asculți pe comentatorii sportivi cum repetă numele unui anume fotbalist, chiar și când acesta nu are mingea și nu este în fază de joc, veți înțelege ce jocuri urâte se fac la echipa națională. Antrenorul ! Se face că antrenează. Primește banii și convoacă pe cine trebuie.
Daca exista o
Costi888 [utilizator], Luni, 2 august 2021, 9:14
0/0
Harta a fotbalului.. cu siguranta Romania nu este pe ea :)))
Hai sa fim seriosi.. avem o bomba campionat intern si o echipa nationala care ia bataie in preliminarii de la mai toata lumea. Cred ca ultima calificare a fost acum vreo 12 (din greseala) si cam atat.
Deci pe ce harta a fotbalului suntem noi??
inca 1 comentariu comenteaza