13.000 de fani vor asista la ​Supercupa Europei care va avea loc pe data de 11 august pe stadionul Windsor Park din Belfast, dintre echipele Chelsea (Anglia) şi Villarreal (Spania), a anunţat vineri UEFA, notează DPA.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

UEFA a indicat că biletele au fost deja puse în vânzare, iar spectatorii vor trebui să facă dovada unui test anti-Covid negativ la intrarea pe stadion. De asemenea, organismul fotbalistic european a menţionat că fanii care vor veni din afara Irlandei de Nord vor trebui să se supună regulilor anticovid impuse de autorităţile de la Belfast.

Windsor Park Stadium, arena pe care dispută meciurile de acasă echipa Linfield FC şi naţionala de fotbal a Irlandei de Nord, are o capacitate de 18.500 de locuri.

Aşa cum se ştie, Chelsea a câştigat Liga Campionilor după ce în finala disputată pe Estadio do Dragao din Porto a învins pe Manchester City cu 1-0.

Echipa spaniolă Villarreal CF a învins formaţia engleză Manchester United în finala Europa League disputată pe Stadionul Miejski din Gdansk (Polonia), cu 11-10 la penalty-uri în urma unei remize, 1-1, după prelungiri, câştigând astfel competiţia pentru prima dată în istoria clubului, informează Agerpres.