Declarația surprinzătoare a lui Alexander Zverev după ce l-a învins pe Novak Djokovic - Germanul își cere scuze și spune care este cel mai mare jucător din toate timpurile - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Declarația surprinzătoare a lui Alexander Zverev după ce l-a învins pe Novak Djokovic - Germanul își cere scuze și spune care este cel mai mare jucător din toate timpurile

de A.I. Vineri, 30 iulie 2021, 16:17
- a A+
Imagine
Alexander Zverer este omul momentului în tenisul mondial, germanul reușind să-l învingă pe Novak Djokovic (1-6, 6-3, 6-1) într-un moment în care liderul ATP părea invincibil. Sârbul a ratat marea ocazie a unui Golden Slam, iar la finalul partidei de vineri Zverev și-a cerut scuze după succesul contra sârbului.


Alexander a avut puterea să revină în meci după ce a cedat categoric primul set cu 6-1. Zverev l-a învins surprinzător pe Nole, iar la finalul partidei și-a cerut scuze.

Zverev își cere scuze după ce l-a învins pe Djokovic


"Îmi cer scuze, îmi pare rău pentru el. I-am spus lui Novak că este cel mai mare jucător din toate timpurile. Sunt 99% sigur că el va câștiga cele mai multe Grand Slamuri din istorie și cele mai multe turnee Masters.

Știu că juca pentru a cuceri Golden Slamul, îmi pare rău pentru el, dar nu poți să câștigi mereu" - Alexander Zverev , după victoria cu Novak Djokovic de la JO 2022.

Într-un 2021 de excepție în care a câștigat deja Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, Novak Djokovic își dorea aurul olimpic și titlul de la US Open pentru a bifa Golden Slamul.

În cele din urmă, sârbul va juca pentru medalia de bronz contra ibericului Pablo Carreno Busta.

Pentru aurul olimpic, Alexander Zverev se va duela cu rusul Karen Khachanov.


11456 de afisariNicio surpriză
Consonant [utilizator], Vineri, 30 iulie 2021, 17:35
+5/7
Djokovic este extrem de vulnerabil dacă meciul se desfășoară în condiții de temperatură mare. Din cauza asta încearcă tot felul de aranjamente să joace seara târziu, dacă temperatura este mare.
Las'ca vine acu' taticu' lu' Nole si ne explica el
Susufler0 [utilizator], Vineri, 30 iulie 2021, 18:39
+2/10
cum vinovat de infrangerea lu' fi-su e Federer in principal si Nadal in secundar !
inca 7 comentarii comenteaza