Barna și greaua moștenire. Despre problema şobolanilor din Capitală: Vedem că ies toate acele schelete din dulapuri, despre care ştiam - Hotnews Mobile
1 € 1 USD joi 23 sep 2021

Barna și greaua moștenire. Despre problema şobolanilor din Capitală: Vedem că ies toate acele schelete din dulapuri, despre care ştiam

de Ionut Baias Joi, 29 iulie 2021, 23:39
- a A+
Imagine
Viceprim-ministrul Dan Barna a declarat joi seară, la Digi 24, că responsabilă pentru situaţia creată în Bucureşti, unde şobolanii umblă pe străzi, este una dintre companiile municipale înfiinţate de fostul primar Gabriela Firea, companie despre care vicepremierul susţine că este "cvasi-inexistentă", potrivit News.


"Nicuşor Dan are un proiect cu care a candidat, un proiect al unui Bucureşti care este mai bun şi mai funcţional decât cel al Gabrielei Firea. Din păcate, vedem că ies toate acele schelete din dulapuri, despre care ştiam, iată că ies acum la vedere, că vorbeaţi despre subiectul cu şobolanii. Ştiţi cine trebuie să facă deratizarea în Bucureşti? O companie municipală înfiinţată de doamna Firea. Şi nu o face", a afirmat Dan Barna, joi seară, la Digi 24.

Viceprim-ministrul a adăugat că serviciul de deratizare pe care Primăria "l-a moştenit" nu funcţionează sau este "cvasi-inexistent" şi că de doi sau trei ani problema şobolanilor din Bucureşti este aceeaşi.

"Avem o problemă de nepăsare de mulţi ani de zile şi de mult timp şi vedem că acel mecanism gândit de doamna Firea nu doar că nu funcţionează, ci a agravat situaţia şi, în acest context, e foarte clar că este un obiectiv al Primăriei Generale furnizarea acestui serviciu de deratizare care devine fundamental faţă de gravitatea problemei", a declarat Dan Barna.

În ceea ce priveşte activitatea actualului primar Nicuşor Dan, liderul USR-PLUS a arătat că acesta va fi evaluat de către electorat.
"Eu zic că vor fi nişte rezultate. Dincolo de percepţia mea, evaluarea o vor face cetăţenii la următoarele alegeri, fiindcă Nicuşor Dan nu a fost pus cu mâna de mine sau de un alt politician, a fost ales de cetăţenii Bucureştiului", a subliniat Barna.

Un tânăr din Bucureşti a fost muşcat de picior de un şobolan, în zona Piaţa Romană, el ajungând de urgenţă la spital, unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic.


2855 de afisariIn niciun an
autan [utilizator], Vineri, 30 iulie 2021, 0:36
+3/7
Individul asta incepe sa devina mai antipatic decat Nastase, Dragnea si multi altii. Incredibil cata aroganta si cata minciuna emana. Ne-ai umplut de politica ta altfel cu accente de stalinism.
Si asta si Nicusor au "racnit" ani de zile ce vor face ei ca sa se dovedeasca a fi doi penibili in final.
Ati pacalit lumea sa va voteze de 3-4 ori degeaba.
Pai stai...
Laurentiu78 [utilizator], Vineri, 30 iulie 2021, 0:04
+2/4
asa un pic amice...

Sa presupunem ca eu sunt unul din furnizorii la care mai sus mentionata companie municipala are deja cateva milioane datorii...

Dupa care veniti voi si spuneti ca vreti sa le desfintati pe toate!...Pai eu sunt tampit sa mai livrez catre ei in aceste conditii?!
inca 3 comentarii comenteaza