Atac al unui urs la o stână din Harghita: Un tânăr de 26 de ani care se refugiase în pădure cu răni grave a fost găsit mort. Un alt bărbat, grav rănit - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Atac al unui urs la o stână din Harghita: Un tânăr de 26 de ani care se refugiase în pădure cu răni grave a fost găsit mort. Un alt bărbat, grav rănit

de Redactia Sâmbătă, 24 iulie 2021, 11:10
- a A+
Imagine
Bărbatul de 26 de ani dispărut după ce, alături de alte două persoane, a încercat să alunge un urs care a atacat o stână din judeţul Harghita, a fost găsit mort în pădure. El avea numeroase răni grave.


"Din datele primite în Dispeceratul ISU Suceava, în această dimineaţă, în jurul orei 7:40, jandarmii suceveni au găsit trupul tânărului de 26 de ani, care a fost dat dispărut ieri seară. Acesta se afla la o distanţă de aproximativ 300 de metri, faţă de locul unde a fost observat ultima oară, în interiorul pădurii. Din nefericire, leziunile sale erau incompatibile cu viaţa", anunţă autorităţile citate de news.ro.

Jandarmii l-au preluat şi au solicitat sprijin echipajelor Salvamont, pentru a-l coborî de pe munte, înspre judeţul Harghita.

"Ursul ar fi atacat o bovină în zona unei stâni, amplasată pe raza judeţului Harghita, şi cei trei bărbaţi au încercat să alunge ursul", a transmis, vineri seară, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că un alt bărbat de 45 de ani a fost atacat de urs, suferind mai multe leziuni şi transportat la o unitate medicală din judeţul Suceava, aceasta fiind cea mai apropiată unitate medicală de locul atacului.

Un alt tânăr de 26 de ani a reuşit să fugă, fiind căutat încă de vineri seară în pădure, de jandarmi montani şi poliţişti. Acesta este cel care a fost găsit decedat.

Cel de-al treilea bărbat este cel care a reuşit să sune la 112. Toţi cei trei bărbaţi sunt din judeţul Mureş şi lucrau la stâna din judeţul Harghita.


19773 de afisariinteresant
Giolgel [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 11:41
+46/70
Adica ai vrea ca o stana sa fie in mijlocul Bailor Tusnad de exemplu. Dar si acolo vin ursii... tu gandesti cand scrii sau procesul e invers? Scrii, citesti si apoi esti prea obosit sa intelegi ce ai scris?
Ok, trebuie sa-i aducem pe idiotii
Maspp [utilizator], Sâmbătă, 24 iulie 2021, 11:22
+34/72
de la Agent Green sa faca pe ciobanii.
inca 68 de comentarii comenteaza