VIDEO Simona Radiş, portdrapelul României: "Vom face tot posibilul să ridicăm steagul pe cele mai înalte catarge" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021
JO de la Tokyo

VIDEO Simona Radiş, portdrapelul României: "Vom face tot posibilul să ridicăm steagul pe cele mai înalte catarge"

de Silviu Dumitru Vineri, 23 iulie 2021, 18:46
- a A+
Imagine
Simona Radiş a declarat, vineri, că a fost o mare bucurie pentru ea să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, canotoarea subliniind că a avut mari emoții.


"Sunt mândră că azi am putut să reprezint ţara şi să fiu portdrapelul României. A fost un moment special, am avut emoţii mari, dar în acelaşi timp m-am simţit puternică şi nu doar pentru că am purtat steagul, ci şi pentru că în spatele meu au fost mulţi oameni puternici. Naţiunea noastră este puternică, şi împreună cu toţi sportivii care participăm la JO, vom face tot posibilul să ridicăm steagul pe cele mai înalte catarge", a declarat Radiş.

Simona Radiş şi Robert Glinţă au purtat drapelul tricolor la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Radiş a fost desemnată în ultimul moment, după ce proba Mădălinei Bereş a fost devansată de duminică pe sâmbătă, informează News.ro.Citește și:


1279 de afisariNiciun comentariu
comenteaza