Tribunalul Constanţa a decis că Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat. Decizia este definitivă. Omul de afaceri poate formula o nouă cerere după 23 octombrie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999duminică 19 sep 2021

Tribunalul Constanţa a decis că Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat. Decizia este definitivă. Omul de afaceri poate formula o nouă cerere după 23 octombrie

de I.B. Vineri, 23 iulie 2021, 17:36
- a A+
Imagine
Tribunalul Constanţa a decis că omul de afaceri Ioan Niculae nu poate fi eliberat condiţionat, decizia instanţei fiind definitivă. Magistraţii au stabilit că Niculae poate formula o nouă cerere de liberare condiţionată după 23 octombrie, potrivit News.


Tribunalul Constanţa a decis, vineri, să admită contestaţia DNA Constanţa împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia din 12 mai, prin care Ioan Niculae putea fi eliberat condiţionat.

"Respinge propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, privind pe condamnatul Niculae Ioan. Stabileşte termen de reiterare a propunerii după data de 23.10.2021", se arată în decizia Tribunalului Constanţa.

Decizia instanţei este definitivă.

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat în luna februarie a acestui an, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.


1674 de afisaripai...
..13 [utilizator], Vineri, 23 iulie 2021, 17:48
+12/14
dupa ce trece timpul sa depune o noua solicitare de eliberare conditionata si sa ceara stramutarea cazului la Giurgiu ca acolo... Ma intelegeti Dvs. ce voi a scrie.
La Giurgiu, Nea Niculae,
John M. [utilizator], Vineri, 23 iulie 2021, 19:48
+10/12
Trimite niste baieti buni inainte cu niste sacose de caviar si se rezolva la Giurgiu. Daca l-au rezolvat ei pe borfasul de Dragnea, matale esti Nelson Mandela pe langa el...
inca 2 comentarii comenteaza