"Dorel" a lovit din nou. Aparate de aer condiționat montate cu ambele unități în interior, în Gara de Nord din București - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

"Dorel" a lovit din nou. Aparate de aer condiționat montate cu ambele unități în interior, în Gara de Nord din București

de Redactia Miercuri, 21 iulie 2021, 17:29
- a A+
Imagine
Aparatele de aer condiționat din holul caselor de bilete din Gara de Nord au fost montate cu ambele unități în interior, potrivit imaginilor publicate pe rețelele sociale. Reprezentanții CFR au reacționat spunând că aparatele au fost demontate de către firma care le-a montat, iar instalarea unităților exterioare în afara clădirii se va face fără costuri suplimentare.


Inclusiv unitatea exterioară a aparatelor a fost montată în interior, în holul caselor de bilete din Gara de Nord.

Sucursala Regională CF București a reacționat miercuri printr-un comunicat de presă, potrivit Digi 24, spunând că instalațiile au fost demontate.
  • "Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete din Gara de Nord să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.
  • Menționăm faptul că personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare.
  • Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete.
  • Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă în cel mai scurt timp".


28870 de afisariNu e nici o gresala
Gelu Balsam [utilizator], Miercuri, 21 iulie 2021, 17:42
+33/37
Spirala rece este pt cei care vor sa se racoreasca, spirala calda este pentru cei carora le e frig.

Urmatoarea inventie: priza si stecherul montate ambele in acelasi perete. Ma duc la OSIM.
...
muciflenduri [utilizator], Miercuri, 21 iulie 2021, 18:58
+33/41
Da bai, treaba lui Drula e sa pazeasca montarea AC-urilor din toate garile. Tot el e de vina daca vreun controlor ia mita.
Sunteti atat de gretosi... chiar va meritati toti hotii care s-au perindat pana acum la ministerul transporturilor.
inca 27 de comentarii comenteaza