SUA: Prima persoană condamnată pentru atacarea Capitoliului scapă de închisoare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD sâmbătă 24 iul 2021

SUA: Prima persoană condamnată pentru atacarea Capitoliului scapă de închisoare

de I.B. Miercuri, 23 iunie 2021, 23:58
- a A+
Imagine
Un judecător federal a pronunțat miercuri prima sentință legată de asaltul asupra Capitoliului, scutind de pedeapsa cu închisoarea pe o americancă care a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, potrivit AFP.


Înaintea ședinței, Anna Morgan-Lloyd ajunsese la un acord de vinovăție cu procurorii, recunoscând că a intrat ilegal în sediul Congresului pe 6 ianuarie, când oficialii aleși au certificat victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale.

"Am fost acolo pentru a-mi arăta susținerea față de președintele Donald Trump, mi-e rușine că a devenit o astfel de manifestare a violenței", a declarat ea miercuri într-o audiere telefonică la Curtea federală din Washington.

Originară din Indiana, această femeie în vârstă de 49 de ani ascultase îndemnul fostului președinte Trump care denunța- împotriva tuturor dovezilor- "alegeri furate". Femeia fusese în Capitoliu doar zece minute și nu comisese nici o degradare sau violență.

"A fost cea mai fericită zi din viața mea", a scris ea a doua zi pe Facebook.

Dar, de la arestarea sa, a cooperat cu justiția, și-a cerut scuze și a început să lucreze pentru a-și "revizui unele dintre opiniile ei", a spus avocatul ei.

Ținând seama de această schimbare, procurorii au sugerat eliberarea ei condiționată timp de trei ani, cu obligația de a presta servicii în folosul comunității și de a plăti 500 USD despăgubiri.

Judecătoarea Royce Lamberth a urmat aceste recomandări, în timp ce a subliniat că inculpata a participat la "o infracțiune gravă". Acest protest "nu a devenit violent din întâmplare", a spus ea.

Din ianuarie, poliția federală a folosit mijloace considerabile pentru a identifica cele aproximativ 800 de persoane implicate în asaltul de pe Capitol Hill, care a șocat America.

Până în prezent, 500 au fost găsite.

Sentința împotriva doamnei Morgan-Lloyd face posibil să ne imaginăm că aceștia vor primi pedepse proporționale cu gravitatea faptelor lor.


2297 de afisari"atacarea Capitoliului"
Razvan_M [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 8:29
+6/10
Deci niste oameni care s-au plimbat prin Parlamentul American, la invitatia fortelor de ordine, "au atacat".

Prima persona care a fost condamnata a "recunoscut ca a intrat ilegal in sediul Congresului" si a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei.

Asadar peste 500 de membri ai Opozitiei sunt arestati de luni bune si "investigati" de catre politia politica (Geheime Staat Polizei) a regimului ilegitim Biden, instaurat in urma unor fraude electorale masive si fara precedent in istoria Statelor Unite. Daca acest lucru s-ar fi intamplat in Rusia putinista am fi citit o avalansa de articole despre "drepturile omului", "politie politica", "fraude electorale" etc. Asa, citim despre "insurectie", "atacarea Capitoliului" si alte trasnai. Ca o curiozitate, care sunt pagubele materiale in urma acestui "atac" si cine le-a produs? Caci sunt o multime de indivizi cu cagule stil Antifa si BLM care se pot vedea in filmuletele care nu au fost confiscate de catre ciracii regimului - spargand geamuri.

Asadar un climat de teroare a fost instaurat in America pentru ca niste oameni au spart niste geamuri, iar altii s-au plimbat prin sediul Parlamentului American la invitatia politiei? Cum era cu bancurile alea unde "un cetatean intra la Nixon in Biroul Oval, bate cu pumnul in masa si spune 'Domnul Nixon, nu-mi place cum conduceti America'"?
Măreția democratiei americane
Setalcott [utilizator], Joi, 24 iunie 2021, 4:09
+5/9
Ati prins-o, mama ei de insurectionista!
inca 2 comentarii comenteaza