Căsuța modulară din lemn Skadi reprezintă un nou concept lansat de către producătorul reghinean de mobilier Bucin Mob. Spațioasă, practică și cu un design contemporan, căsuța nu necesită fundație sau autorizație de construcție pentru a fi instalată. Montajul se realizează rapid, iar pe teritoriul României livrarea este gratuită.

Casuta modulara din lemn SkadiFoto: Bucin Mob

Bucin Mob a dezvoltat acest concept ca o alternativă modernă la căsuțele clasice de grădină. Datorită materialelor speciale din care este realizată, căsuța din lemn de rășinoase poate fi amplasată pe orice suprafață, inclusiv pe malul apei, singura condiție fiind ca terenul să fie plat. Poate fi transformată într-un atelier, loc de joacă sau birou, dar și într-o cabină pentru piscină sau o căsuță de pescuit.

„Am dezvoltat căsuța modulară de lemn Skadi din dorința de a-i oferi omului modern un spațiu în care să se conecteze cu natura și să se bucure de libertate, așa cum și-o definește fiecare pentru sine. Skadi poate fi transformată într-un loc dedicat pasiunilor, relaxării sau chiar productivității, pentru cei ce își desfășoară activitatea de acasă – permite diferite variante de montaj și amenajare, astfel încât să se potrivească dorințelor viitorilor beneficiari”, a explicat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

Căsuța din lemn de rășinoase este construită după principiul modularității, fapt ce permite personalizarea sa după nevoile fiecăruia. Skadi are lungimea de 4,7 m, lățimea de 2,42 m și înălțimea de 2,36 m. Cu o suprafață totală de 11,4 metri pătrați, poate fi utilizată cu ușurință de 2-3 persoane simultan. De asemenea, structura modulară permite asamblarea sa în multiple configurații – cu 3 sau 4 pereți, cu terasă sau fără. Pereții despărțitori din lemn sunt demontabili, astfel că spațiul închis sau cel deschis poate fi modificat conform nevoilor personale.

Finisajul este realizat în culoarea lemnului de rășinoase, însă poate fi personalizat și prin aplicarea uneia sau a două culori RAL (sistem recunoscut internațional ce cuprinde zeci de variante de culoare), fără costuri suplimentare. Spre exemplu, se poate opta pentru pardoseală și pereți în culori diferite sau se pot combina orice culori RAL cu nuanța lemnului.

Pentru montarea căsuței Skadi, clienții pot opta pentru varianta cu montaj inclus sau îl pot realiza în regie proprie, caz în care vor primi indicații detaliate în coletul de transport. Se realizează rapid, ușor și nu necesită aparatură profesională.

Lansarea căsuței modulare din lemn Skadi vine cu o reducere de 25% la achiziționarea sa, promoție valabilă până la data de 31 august 2021. Transportul este gratuit pe teritoriul României. Pachetul nu include șindrila pentru acoperiș.

Înființată în 1993, Bucin Mob este o afacere de familie care are la bază trei principii: conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţia şi calitatea. A pornit de la un mic atelier în curtea familiei și a ajuns la o echipă de 80 de persoane, utilaje moderne și o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an. Fabrica din Reghin produce mobilier de grădină, uși, ferestre, obloane, mobilier de copii și mobilier din lemn masiv semnat de designeri români. Aproximativ 70% din producție este destinată exportului, piețe predilecte fiind Germania, Austria, Ungaria, Italia, Slovenia, Elveția și Franța. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) și ISO 9001/2008.

Mai multe informații despre produsele Bucin Mob și galerii de imagini sunt disponibile pe website și pe pagina de Facebook.