FineStore, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România, dă startul unui weekend de sărbătoare la împlinirea a 7 ani alaturi de clienții săi! Orice comandă va beneficia de 18% extra reducere. În plus, anumite comenzi plasate în acest interval îți pot aduce și premii speciale: un Apple Macbook Air 13", un Apple iPad Air 4 sau un Apple Watch 6. Prin urmare, ce mai aștepți?

Aniversare FineStoreFoto: FineStore.ro

Produse la prețuri speciale, pe FineStore

În perioada 18-21 iunie, de vineri, de la prima oră, până luni seara, târziu, poți comanda băuturile preferate, pe care să le dăruiești sau să le savurezi chiar tu, la prețuri speciale.

La ceas aniversar, FineStore își întâmpină clienții cu o gamă de produse noi la prețuri tentante, de la siropuri delicioase, ce pot fi incluse în rețete de cocktailuri de vară, până la vinuri savuroase, de la rom și brandy, până la șampanii selecte.

Dacă vrei să îți aprovizionezi barul de acasă pentru perioada verii, FineStore este locul potrivit. La fel și în cazul în care intenționezi să le faci celor dragi un cadou deosebit. În secțiunea Coșuri Cadou, găsești darul potrivit pentru o zi de naștere, o aniversare sau un eveniment special. Tot FineStore este ajutorul tău de nădejde în cazul în care ai prieteni care se căsătoresc în curând sau se mută în casă nouă. Pentru aceștia, poți alege pachete cadou cu băuturi deosebite și un set de pahare speciale, ori un set cu accesorii de bar numai bune pentru acele persoane cărora le place să petreacă și să prepare cocktailuri.

FineStore, prima alegere indiferent de eveniment

Organizezi o petrecere? Un Pachet Alb de Ceptura Wine Bucket sau kiturile pentru cocktailuri perfecte pentru o zi ori o seară de vară nu trebuie să îți lipsească din bar.

În schimb, pentru diminețile de vară în care ai nevoie de un boost de energie, te poți delecta cu o cafea de calitate sau un ceai aromat tot de la FineStore.

În aceasta perioadă, FineStore face lichidări de stoc la mai multe sortimente de băuturi, așa că este ocazia perfectă pentru a cumpăra licori deosebite la prețuri extrem de avantajoase, odată cu discounturile ce ating și 35%. Vrei o veste și mai bună? Livrarea produselor prin curier este gratuită pentru comenzile cu valori ce depășesc 199 de de lei.

Pentru FineStore, chiar și la ceas aniversar, clientul este întotdeauna o prioritate, fie că vorbim de persoane fizice, de firme care doresc să revândă produsele importate de FineStore sau de reprezentanți HoReCa.