Spania: Un tânăr de 26 de ani, condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a mâncat mama - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Spania: Un tânăr de 26 de ani, condamnat la 15 ani de închisoare pentru că și-a mâncat mama

de I.B. Marţi, 15 iunie 2021, 23:29
- a A+
Imagine
Un spaniol a fost condamnat la cincisprezece ani și cinci luni de închisoare de o instanță din Madrid pentru că și-a strangulat mama și a mâncat apoi părți din corpul tăiat în bucăți, potrivit AFP.


Instanță consideră că acest om - poreclit "canibalul din Las Ventas", cu referire la districtul din Madrid unde poliția descoperise rămășițele macabre - a fost în deplinătatea "facultăților sale mentale la momentul faptelor" și că, prin urmare, își va ispăși pedeapsa în închisoare.

Judecat pentru fapte care au avut loc în perioada 21 ianuarie - 21 februarie 2019 - data exactă nu a putut fi stabilită - Albert SG a fost condamnat la cincisprezece ani de închisoare pentru "omucidere, cu circumstanța agravantă a relației de familie", detaliază instanța, precum și la cinci luni de închisoare pentru "profanarea cadavrului", deoarece bărbatul și-a măcelărit mama "și-a mâncat din cadavru cel puțin cincisprezece zile".

La începutul anului 2019, Albert s-a luptat cu mama sa în vârstă de 69 de ani, în apartamentul pe care l-au împărțit în cartierul Las Ventas, renumit pentru arena de tauri.

După ce a sugrumat-o, el îi târâse trupul în camera ei pentru a-l tăia cu un ferăstrău și două cuțite de bucătărie "pentru a-l face să dispară", a explicat acuzarea în rechizitoriul său.

"După ce trupul a fost tăiat în bucăți, acuzatul se hrănea ocazional cu resturile cadavrului și depozita alte bucăți în mai multe recipiente de plastic în apartament și în frigider", a adăugat el.

Pusese alte bucăți în saci de gunoi și le aruncase.

Potrivit presei locale
, un ofițer de poliție, audiat în timpul procesului, a spus că, atunci când a intrat în apartament, acuzatul a susținut că a mâncat câteva bucăți crude, că a gătit altele și că i-a dat și câinelui său.

Bărbatul, despre care poliția a spus că are probleme cu drogurile, a fost arestat în februarie 2019, în timp ce poliția a căutat-o ​​pe mama sa, care a fost raportată dispărută de un prieten.

Contrar a ceea ce a încercat să susțină apărarea în timpul procesului, instanța a decis că nu există "probe" care să arate că acuzatul nu era în deplinătatea facultățile sale mentale.

Pe lângă această pedeapsă cu închisoarea, bărbatul va trebui să plătească o despăgubire de 60.000 de euro fratelui său.


3554 de afisari15 ani
mitg [utilizator], Marţi, 15 iunie 2021, 23:45
+6/8
Cand asta e clar de balaceanca pe viata.
Acum
Gelu Balsam [utilizator], Marţi, 15 iunie 2021, 23:46
+6/12
Nu numai ca si-a mancat mama ci va papa degeaba si banii contribuabililor. In cazul in care vinovatia intr-un astfel de caz ar fi stabilita fara echivoc, tot ce trebuia sa mai faca condamnatul era sa isi aleaga metoda preferata de executie. Atat si nimic mai mult.

Acum vor urma 15 ani in care va visa la fapta pe care a facut-o planificand-o pe urmatoarea.
inca 2 comentarii comenteaza