Toți angajații unui fast-food au fost arestați de polițiștii pakistanezi fiindcă n-au vrut să le ofere hamburgeri gratuiți - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2171miercuri 22 sep 2021

Toți angajații unui fast-food au fost arestați de polițiștii pakistanezi fiindcă n-au vrut să le ofere hamburgeri gratuiți

de S.J. Luni, 14 iunie 2021, 14:59
- a A+
Imagine
Mai mulți polițiști pakistanezi s-au enervat după ce un fast-food a refuzat să le dea hamburgeri gratuiți, arestându-i pe toți cei 19 angajați ai localului, relatează MSN .


Angajații din Lahore ai popularului lanț fast-food Johnny & Jugnu au fost reținuți timp de 7 ore în noaptea de sâmbătă, în urma lor rămânând bucătării goale și clienți înfometați.

"Aceasta nu este prima dată când ceva de acest fel s-a întâmplat echipelor din bucătăriile restaurantelor noastre dar vrem să ne asigurăm că va fi ultima", notează un comunicat postat pe platformele de social media de Johnny & Jugnu.

Nemulțumirea polițiștilor a început după ce restaurantul a refuzat "o cerere din partea unui musafir foarte special de rang înalt".

Angajații fast-food-ului au declarat pentru AFP că majoritatea dintre ei sunt tineri și că mulți sunt studenți.

Nouă dintre polițiștii implicați au fost suspendați ieri după un val de indignare care s-a răspândit pe rețelele sociale.

"Nimănui nu îi este permis să ia legea în mâinile sale", a declarat pe Twitter Inam Ghani, un reprezentant al poliției locale.

Polițiștii din Pakistan sunt notorii pentru corupția lor și fiindcă pretind beneficii din partea afacerilor locale.

Citește și:


3681 de afisariLol
mitg [utilizator], Luni, 14 iunie 2021, 15:04
+8/12
Nici ai nostri "reprezentanti" nu-s foarte departe.
.
Adr1@n [utilizator], Luni, 14 iunie 2021, 15:16
+6/6
cand in uniforme nu ai de fapt politisti ci camatari.

as fi vrut sa zic ca noi nu suntem in situatia asta macar, ca in ultimii 15 ani chiar s-a imbunatatit situatia, dar avem cazuri prea recente si prea similare (fix cu luat spaga in natura in moldova). ce este deranjant este ca se intampla fix sub nasul altor politisti si ca mai peste tot in lume au o cultura de neam prost de a se apara intre ei sau a baga nasul in pamant atunci cand alti politisti "gresesc".
inca 2 comentarii comenteaza