Cristiano Ronaldo a declarat, joi, că nu le poate promite fanilor că Portugalia își va apăra titlul european, însă i-a asigurat că reprezentativa pregătită de Fernando Santos va juca toate meciurile la victorie,

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu are niciun rost şi nu foloseşte la nimic să promiţi trofee, nici să faci pronosticuri. Ceea ce pot promite este că vom juca toate meciurile la victorie", a declarat atacantul care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur, potrivit AFP.

"Mă simt cel puţin la fel de motivat ca în 2004, la primul meu campionat european. Suntem campionii en titre şi ne numărăm din nou printre candidaţii la câştigarea trofeului", a adăugat fotbalistul în vârstă de 36 de ani.

"Mai trebuie puse la punct câteva lucruri mărunte, dar munca (n.r. de pregătire) s-a încheiat", a spus Ronaldo, a cărui naţională va debuta marţi la EURO 2020 împotriva Ungariei.

În Grupa F, una foarte puternică, Portugalia va întâlni Germania pe 19 iunie la Munchen, apoi, Franţa, campioana mondială, pe 23, din nou la Budapesta, în reeditarea finalei EURO 2016, câştigată de lusitani (1-0 după prelungiri).

După un ultim antrenament joi dimineaţă la centrul lor de pregătire de la periferia Lisabonei, selecţionerul Fernando Santos şi cei 26 de fotbalişti ai săi au luat avionul pentru Budapesta, unde vor locui în timpul turneului final, transmite Agerpres.

Portugalia a avut două meciuri amicale, 0-0 vineri cu Spania la Madrid şi 4-0 miercuri cu Israel la Lisabona.