Surse: Guvernul vrea să atragă o investiție majoră de la giganții IT în România. Una dintre companiile vizate ar fi Microsoft - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1259joi 24 iun 2021

Surse: Guvernul vrea să atragă o investiție majoră de la giganții IT în România. Una dintre companiile vizate ar fi Microsoft

de Adrian Vasilache Joi, 10 iunie 2021, 19:15
- a A+
Imagine
Guvernul a discutat în ședința de miercuri, 9 iunie, un Memorandum confidențial care vizează atragerea unei investiții majore de la giganții IT în România, au declarat joi pentru HotNews.ro mai multe surse guvernamentale. În document nu este menționată o companie anume, însă printre cele vizate ar fi Microsoft, susțin sursele.


Demersul a fost inițiat la nivelul Secretariatului General al Guvernului (SGG) , având ca argument nevoia de digitalizare a României, a precizat pentru HotNews.ro o altă sursă guvernamentală.

Un anunț oficial ar urma să fie făcut în următoarea perioadă, a mai precizat pentru HotNews.ro un alt oficial guvernamental.


9925 de afisariDaaaa
mircea112 [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 20:51
+4/14
Ferea Microsoft ca Guvernul vrea sa-ti cumpere niste licente, multe licente, vrea sa arunce cu banii in tine sa te umileasca!
/////
GemstonesPig [utilizator], Joi, 10 iunie 2021, 21:23
+4/14
Microsoft par cei mai de incredere, stiu cum merge treaba, nu sunt zgarciti, pentru un contract bun dau spaga de sus pana jos de la ministru la samsari, daca se intampla ceva nu stropesc nimic la DNA , sa fie intrun ceas bun.
inca 7 comentarii comenteaza