Keira Knightley a spus că hărțuirea sexuală este o problemă atât de mare încât ”efectiv” nu cunoaște vreo femeie care să nu fi fost vizată, aici incluzându-se și pe ea. Actrița a spus că situația este extrem de deprimantă, potrivit The Guardian.

Keira Knightley in Colette (imdb)Foto: Hotnews

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, tânăra în vârstă de 36 de ani a declarat că a fost hărțuită.

„Da! Adică, toată lumea a fost. Literalmente, nu cunosc pe nimeni care să nu fi fost în vreun fel, indiferent dacă este pipăită sau expusă la imagini indecente, sau vreun tip care spune că îți va tăia gâtul sau te va lovi cu pumnul în față sau orice ar fi, toată lumea” a fost hărțuită.

„Atunci când femeile au început să enumere toate măsurile de precauție pe care le iau atunci când merg acasă pentru a se asigura că sunt în siguranță m-am gândit: „Le fac pe fiecare dintre ele și nici măcar nu mă gândesc la asta”.”

Knightley a vorbit anterior despre disconfortul ei privind filmarea unor scene intime.

Knightley a dezvăluit că, din 2015 de când a devenit mamă, contractele sale au o clauză specială potrivit căreia secvențele de nuditate sunt excluse.

În cadrul interviului, Knightley a mai spus că această clauză nu s-ar aplica dacă ar lucra cu o regizoare și dacă ar fi vorba despre un film care vorbește despre experiențele de viață ale unei femei.

"Dacă aș juca într-o poveste despre experiența maternității și acceptarea propriului trup, cred că, voi fi iertată, dar ar trebui să lucrez cu o regizoare”, a comentat actrița, adăugând că o femeie poate înțelege cu adevărat astfel de experiențe.