Madonna a stârnit un val de controverse după ce a postat o înregistrare video cu fiul ei în vârstă de 15 ani plimbându-se într-o rochie prin casă, relatează La Libre Belgique.

Madonna si fiul ei David BandaFoto: Matthew Rettenmund / SplashNews / Profimedia Images

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, David Banda poate fi văzut defilând într-o rochie albă și afirmând că îi place să poarte rochii fiindcă „este atât de eliberator”.

„Încrederea în sine este totul”, a scris cântăreața în vârstă de 62 de ani pe Instagram la postarea cu clipul video.

Însă mulți dintre utilizatorii rețelei sociale nu au părut încântați de imaginile în care David Banda, un fost fotbalist care a trecut pe la echipa de tineret a Benfica, defilează cu melodia I've Got The Power în fundal.

„Ai încercat să-l faci jucător de fotbal și acum vrei să-l transformi în Billy Porter” (un actor homosexual american cunoscut pentru stilul său vestimentar extravagant), a scris un utilizator în timp ce un altul a notat că „încrederea în sine este mai mult decât a purta o rochie ca bărbat”, a afirmat un alt user.

„De ce este asta pe contul de Instagram al Madonnei? Ar trebui să fie pe contul de Instagram al lui David! Asta dacă Madonna l-ar lăsa să aibă unul! Rușine să îți fie Madonna pentru că îi expui și exploatezi pe acești bieți copii adoptați pentru like-uri și urmăritori pe Instagram! Nu ai făcut niciodată asta cu copiii tăi reali când au fost minori, nu-i așa?”, a acuzat un user cu numele s.t2018_19.