​Echipa Filip & Company a acordat asistență juridică Băncii Transilvania în legătură cu semnarea documentelor pentru achiziția acțiunilor deținute de grupul polonez Getin Holding în Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări și Idea :: Investment. Finalizarea tranzacției este condiționată de obținerea aprobării Băncii Naționale a României, a Autorității de Supraveghere Financiară și a Consiliului Concurenței.

Alina Stancu BîrsanFoto: Filip & Company

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) și Cristina Filip (partener) si le-a inclus pe Olga Niță (partner), Rebecca Marina (senior associate), Lavinia Cazacu (associate) și Alexandru Moraru (associate). Asistența cu privire la aspectele de drept polonez si englez a fost acordată de către Linklaters.

„Este un privilegiu să fim din nou alături de Banca Transilvania într-o nouă tranzacție ce contribuie la modernizarea pieței financiare din România. Această achiziție demonstrează încă o dată forța transformațională a grupului BT, precum și faptul că sectorul serviciilor financiare rămâne unul foarte dinamic. Mulțumim echipei BT pentru încrederea acordată”, a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Mihaela Nădășan, Director General Adjunct al Băncii Transilvania a declarat că “Fiecare proiect presupune un efort mare de conlucrare pentru găsirea soluțiilor care să faciliteze încheierea unei tranzacții. Profesionalismul și atitudinea constructivă a întregii echipe au fost din nou ingrediente de bază pentru a ajunge în acest punct și mulțumesc colegilor din Filip & Company pentru că ne-au fost alături.”

Echipele de Finanțe, Bănci și Fuziuni și Achiziții ale Filip & Company au fost implicate în multe dintre cele mai mari și mai importante tranzacții din sectorul financiar din România.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.