VIDEO Conflictul Israel-Palestina : O a treia clădire turn din Gaza, distrusă de loviturile aeriene israeliene / Un copil israelian a fost ucis de o rachetă Hamas / SUA și UE cer oprirea de urgență a ostilităților - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1999marţi 21 sep 2021
Articol actualizat

VIDEO Conflictul Israel-Palestina : O a treia clădire turn din Gaza, distrusă de loviturile aeriene israeliene / Un copil israelian a fost ucis de o rachetă Hamas / SUA și UE cer oprirea de urgență a ostilităților

de I.B. Miercuri, 12 mai 2021, 19:26
- a A+
Imagine
Turnul Al-Shorouk, care adăpostea birourile postului de televiziune palestinian Al-Aqsa, este a treia clădire majoră din Fâșia Gaza care a fost distrusă în urma atacurilor aeriene israeliene de la escaladarea militară dintre Israel și mișcarea islamistă Hamas începută luni seara, potrivit AFP.

Turnul Al-Shorouk, care adăpostea birourile postului de televiziune palestinian Al-Aqsa, este a treia clădire majoră din Fâșia Gaza care a fost distrusă de la escaladarea militară dintre Israel și mișcarea islamistă Hamas începută luni seara.

Ostilitățile dintre Israel și Hamas au escaladat miercuri, fiind ucise cel puțin 35 de persoane în fâșia Gaza și 5 în Israel , după cele mai dure tiruri aeriene din ultimii ani, transmite Reuters.

Israelul a efectuat sute de lovituri aeriene în Gaza miercuri dimineață, iar grupul islamist și alți luptători palestinieni au tras cu rachete spre Tel Aviv și Beersheba.

O clădire rezidențială cu multe etaje din Gaza s-a prăbușit, iar altele au fost afectate grav după loviturile repetate ale forțelor aeriene israeliene.

Israelul a spus că avioanele sale de luptă au luat la țintă și au ucis mai mulți lideri ai serviciilor secrete ale Hamas. Alte lovituri au vizat locurile de unde s-au lansat rachete, sedii Hamas și casele liderilor Hamas.

Aceasta este cea mai gravă confruntare dintre Israel și Hamas de la războiul din 2014 din Gaza, provocând îngrijorări la nivel internațional că situația ar putea scăpa de sub control.

O clădire cu zece etaje din centrul orașului Gaza, în care oficialii Hamas își aveau birourile, a fost complet distrusă marți seară în urma unui bombardament israelian, au notat jurnaliștii AFP.

Clădirea de apartamente, situată lângă faleză, s-a prăbușit după ce a fost vizată de un atac aerian, au descoperit echipele AFP, în timp ce forțele aeriene israeliene intensifică atacurile în Fâșia Gaza împotriva pozițiilor mișcării Hamas care continuă să lanseze rachete în direcția statului ebraic.
25705 afisariN-am mai vazut asa ceva
independentu [utilizator], Miercuri, 12 mai 2021, 20:02
+26/30
E a doua cladire pe care o dau israelienii jos cu rachetele de pare ca e o demolare controlata.
Exploziile sunt in parte de jos a cladirii si par a avea o precizie fantastica.
Stie cineva ce au folosit?
Daca lansezi 3-400 de rachete impotriva Israelului
Luk [utilizator], Miercuri, 12 mai 2021, 20:20
+24/44
E posibil sa-ti schimbe si geografia, nu doar planul de urbanism.
inca 41 de comentarii comenteaza