Iaşi: Consilierul USR PLUS care a votat bugetul local, propus pentru excluderea din partid - Hotnews Mobile
1 € 1 USD marţi 21 sep 2021

Iaşi: Consilierul USR PLUS care a votat bugetul local, propus pentru excluderea din partid

de V.M. Miercuri, 12 mai 2021, 18:59
- a A+
Imagine
Deputata Cosette Chichirău, copreşedintele USR PLUS Iaşi, spune că va fi exclus din partid consilierul care miercuri a votat pentru bugetul local prezentat de primarul Mihai Chirica.


"Birourile judeţene reunite ale USR şi PLUS Iaşi vor propune în această seară Biroului Naţional excluderea lui Cezar Baciu din partid. Această excludere nu se poate face direct de către Biroul Local sau cel Judeţean din cauza faptului că USR şi PLUS sunt acum în procedura de fuziune", a informat Cosette Chichirău, potrivit Agerpres.

Ulterior, într-o postare pe Facebook, Chichirău a menţionat că "Cezar Baciu este consilierul local prin votul căruia a trecut astăzi bugetul propus de Mihai Chirica, un buget construit cu ignorarea totală a propunerilor" formaţiunii. "Potrivit legii, după excluderea din partid, consilierul local îşi va pierde mandatul", a adăugat ea.

Bugetul municipiului Iaşi pentru anul în curs a fost adoptat în cadrul şedinţei extraordinare de miercuri a Consiliului Local. La cea de-a treia încercare de vot au participat doar 20 din cei 27 de consilieri ai Consiliului Local. Votul pozitiv a fost dat de cei 11 consilieri PNL, doi de la PMP şi un consilier USR PLUS. Pentru a primi aviz pozitiv, bugetul propus pentru anul 2021 avea nevoie de voturile a 14 consilieri.6522 de afisariA trecut begtul
cineva123 [utilizator], Miercuri, 12 mai 2021, 19:32
+5/19
Pot continua marile investitii publice in pavele alaturi de marile investitii private in ghetouri.

Uraaaa! Uraaaa! Uraaaa!
Mda
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 12 mai 2021, 21:01
+5/23
Ori te prefaci ca nu intelegi ori nu cunosti si iti dai cu parerea aiurea. Poate te documentezi ca sa vezi de unde a pornit treaba cu nevotarea bugetului, apoi poate nu te mai faci de ras ca un postac dezinformat.
inca 9 comentarii comenteaza