​Prezentatoarea americană Ellen DeGeneres a anunțat că intenționează să renunțe la talk-show-ul său de anul viitor, relatează CNN.

Ellen DeGeneresFoto: Flickr

„Când ești o persoană creativă ai nevoie să fii provocată constant și, pe cât de minunată e această emisiune, pe cât de distractivă e, pur și simplu nu mai e o provocare”, a declarat aceasta într-un interviu acordat miercuri pentru The Hollywood Reporter.

„The Ellen DeGeneres Show” a ajuns în prezent la sezonul 18 și se va încheia după un viitor sezon ce urmează să fie difuzat anul viitor.

DeGeneres a anunțat că va relata mai multe despre decizia sa într-un interviu pe care-l va acorda prezentatoarei Oprah Winfrey ce urmează să fie difuzat joi.

Ultimul an a fost unul controversat pentru DeGeneres care, după o serie de lovituri primite în viața personală despre care a spus că „au distrus-o”, a fost acuzată de o investigație a BuzzFeed News că a cultivat un mediu de muncă toxic.

Acuzațiile venite din partea unor foști și actuali angajați și despre care prezentatoarea a afirmat că a aflat din presă, au dus la demararea unei anchete interne și demiterea unor producători cheie.

DeGeneres, care și-a construit brandul personal pe baza motto-ului „Fii blând!”, a ținut un monolog îndelungat la debutul celui de-al 18-lea sezon în luna septembrie a anului trecut în care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.

„Am aflat că aici se întâmplă lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Iau asta foarte în serios. Și vreau să spun că îmi pare atât de rău pentru persoanele care au fost afectate”.