Explicația Simonei Halep pentru despărțirea de unul dintre antrenorii săi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Explicația Simonei Halep pentru despărțirea de unul dintre antrenorii săi

de A.I. Vineri, 7 mai 2021, 10:16
- a A+
Imagine
A fost eliminată de la Madrid în optimi, iar puțin timp după înfrângerea cu Elise Mertens a anunțat o schimbare importantă: a renunțat la unul dintre antrenorii săi.


Cum motivează Simona despărțirea de Artemon Apostu-Efremov

"Așa am simțit! Am simțit că a venit momentul să ne despărțim. A făcut o treabă bună, mai ales în pandemie, când nu a fost ușor pentru niciunul dintre noi.

Îi mulțumesc că a fost alături de mine, pentru că a muncit cot la cot alături de mine. Nu ne-am certat, am rămas prieteni, suntem într-o relație bună" - Simona Halep , pentru Digisport .

Pe 7 decembrie 2019 , Simona anunța pe rețelele sociale cooptarea în echipa sa a lui Artemon Apostu-Efremov. Ultima dată, acesta fusese în echipa Irinei Begu (2017-2018).

Înainte de Apostu-Efremov, Halep lucrase cu Daniel Dobre, cel alături de care a cucerit titlul de la Wimbledon din 2019 .

Ce va urma pentru Simona

După eliminarea prematură de la Madrid , pentru Simona Halep va urma participarea la turneul de la Roma (10-16 mai, categorie WTA 1000). Competiția din capitala Italiei va reprezenta ultima repetiție înainte de Roland Garros (30 mai - 12 iunie).


7473 de afisariSimonette, lasa textele cu "Asa am simtit"
Susufler0 [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 11:35
+7/7
ca nu tine !

Pe Dobre l-ai dat afara dupa ce ai castigat Wimbledonul, pt ca desi nu a avut niciun merit la castigarea lui (habar nu are el ce inseamna iarba), urma sa il platesti la un nivel superior, ca de... asta inseamna performanta !

L-ai adus pe Artemon care reusises-o duca pe Begu de pe la locul 30 pe la 80 incolo si rezultatele nu au venit, asa ca nu se justifica salariul (care oricum era mai mare ca al lui Dobre) !

Mai bine recunoaste ca tipul ala din loja care seamana cu nea Stere de parc-ar fi frati, ala cu nume de fosta intreprindere socialista privatizata dupa 89 si revitalizata in 2004, IIRUC parca ii zice a preluat fraiele si dicteaza cine vine, cine ramane si pe ce bani.

PS. Parca vad ca daca mai pica Simo vreo doua locuri e in pericol si postul de principal !
nivel boss
iondelaafumati [utilizator], Vineri, 7 mai 2021, 10:30
+4/6
nu a aplaudat cu energie !
inca 4 comentarii comenteaza