Eden Hazard a fost ținta criticilor după comportamentul său de la finalul returului semifinalelor Ligii Campionilor dintre galactici și Chelsea. Jucătorul lui Real a fost doar zâmbete și bucurie, chiar dacă echipa sa a ratat calificarea în finală.

Eden Hazard si bucuria londonezilorFoto: Captura YouTube

Belgianul Hazard a fost văzutzâmbind și glumind în compania unor foști coechipieri de la Chelsea, iar atitudinea acestuia nu le-a picat deloc bine fanilor lui Real.

Suporterii galacticilor au invadat mediul virtual cu criticile la adresa belgianului, iar jurnaliștii iberici nu l-au iertat pentru comportament.

Mijlocașul lui Real Madrid a folosit platforma Instagram pentru a-și cere scuze pentru atitudinea de la meciul de pe Stamford Bridge: „Am citit multe opinii cu privire la ce am făcut și nu a fost intenția mea să îi ofensez pe fanii Realului”.

„De când mă știu visul meu a fost să joc pentru Real Madrid și am venit aici (n.r. în capitala Spaniei) să câștig. Sezonul nu s-a terminat încă și trebuie să luptăm împreună pentru titlu în LaLiga”, a adăugat Hazard, conform Marca.com.

Abia revenit după o accidentare, introducerea lui Hazard în primul 11 al meciului contra lui Chelsea a stârnit alte controverse. Real Madrid a pierdut meciul de pe Stamford Bridge și a ratat calificarea în finala Champions League. ​