Târziu: AUR va depune în Parlament o lege anti pașaport de vaccinare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2275marţi 21 sep 2021

Târziu: AUR va depune în Parlament o lege anti pașaport de vaccinare

de L.P. Miercuri, 5 mai 2021, 15:34
- a A+
Imagine
Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu a declarat, miercuri, că parlamentarii AUR lucrează la un proiect legislativ care să sancționeze orice discriminare pe motive medicale. Acesta a subliniat că partidul său se va opune "categoric" paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor .


"Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită (...) Respingem categoric orice fel de condiţionare a călătoriilor, a accesului în spaţiul public - fie el restaurant, spaţiu de spectacol sau orice altceva", a declarat Claudiu Târziu la Parlament.

Liderul AUR l-a criticat pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, pentru că "discriminează" studenţii care nu acceptă să se vaccineze.

"Ceea ce propune astăzi domnul ministru Cîmpeanu este (...) aceea de a diferenţia şi de a discrimina studenţii care nu acceptă să se vaccineze cu un ser despre care nu se ştie dacă face bine sau rău. Atitudinea domniei sale vine în continuarea unei atitudini constante a acestei puteri, de peste un an de zile încoace, şi anume una de a limita libertăţile şi de a închide gura oricărei opoziţii. Nu suntem de acord cu o astfel de atitudine, o respingem categoric. Îl avertizăm pe domnul ministru, despre care credeam că este dintr-o altă speţă, că ne vom opune vehement unor astfel de măsuri, cum ne opunem deja şi celorlalte măsuri dictate în mod abuziv de către Guvernul nostru", a subliniat copreşedintele AUR.


3001 afisariperfect
Soljenitin [utilizator], Miercuri, 5 mai 2021, 15:51
+27/57
In cazul asta, tov. Tarziu sa ii trateze personal pe cei care se vor imbolnavi de covid din cauza imbecilitatii lui. Sa mearga pe sectiile ATI si sa ii trateze, ca asa e corect, sa ne asumam urmarile faptelor noastre.
sa includa acolo si
mos ion roata [utilizator], Miercuri, 5 mai 2021, 15:47
+23/57
legea anti carduri de salarii,anti vaccin,anti masca si legea pro sosoaca si pro rusia
inca 33 de comentarii comenteaza