Radu Mihaiu: Având în vedere cererea mare pentru vaccinare în București, vom deschide în curând încă un centru cu 10 puncte în Sectorul 2 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0599miercuri 12 mai 2021

Radu Mihaiu: Având în vedere cererea mare pentru vaccinare în București, vom deschide în curând încă un centru cu 10 puncte în Sectorul 2

de V.M. Miercuri, 5 mai 2021, 0:51
- a A+
Imagine
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că, "având în vedere cererea mare pentru vaccinare în București", va fi deschis în curând în acest sector un nou centru, cu zece puncte de vaccinare anti-Covid, la Universitatea Tehnică de Construcții. Edilul mai spune că se fac pregătiri şi pentru deschiderea unui centru de tip drive-thru în Sectorul 2.


"Având în vedere cererea mare pentru vaccinare în București, vom deschide în curând încă un centru cu 10 puncte în Sectorul 2, la Universitatea Tehnică de Construcții București. Avem doze de vaccin, avem personalul pregătit, avem doritori - rețeta e completă. Vaccinarea e cheia unui nou început.

P.S. de asemenea, pregătim și un centru drive-through la noi în sector, ca să aveți toate opțiunile aproape de casă. Revin cu detalii imediat ce aceste două centre vor fi operaționalizate și deschise publicului", a scris marți seară, pe pagina sa de Facebook , primarul Radu Mihaiu.


663 de afisariHahahaha
Socrate2021 [utilizator], Miercuri, 5 mai 2021, 1:51
-3/3
E cererea atat de mare ca sunt 40 de mii de locuri libere.... mai deschideti, mai deschideti.... de unde ii gasiti mai pe astia?:))))))
comenteaza