Pfizer vrea autorizare pentru ca vaccinul său anti-Covid-19 să fie păstrat la temperatura standard a frigiderului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1348duminică 01 aug 2021

Pfizer vrea autorizare pentru ca vaccinul său anti-Covid-19 să fie păstrat la temperatura standard a frigiderului

de I.B. Marţi, 4 mai 2021, 21:20
- a A+
Imagine
Pfizer a trimis la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente informații care ar putea permite ca vaccinul său anti Covid-19 să fie depozitat la temperatura standard a frigiderului, a declarat marți CEO-ul companiei. O astfel de modificare ar putea ajuta la simplificarea distribuției vaccinului, potrivit CNN .


CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat marți că Pfizer a transmis vineri date noi către FDA și ar putea avea "în curând" o autorizație de utilizare de urgență pentru a permite refrigerarea standard pentru până la patru săptămâni.

În prezent, vaccinul Pfizer este autorizat să fie depozitat la temperaturi ultra-reci, între -80 și -60 grade Celsius, sau în depozite frigorifice, între -25 și -15 grade Celsius, timp de maxim două săptămâni, ceea ce poate complica distribuția vaccinului.

Potrivit lui Bourla, noi date ar putea permite ca vaccinul să fie păstrat la temperaturi standard, între 2 și 8 grade Celsius, timp de până la patru săptămâni.

Bourla a spus că Pfizer lucrează la formule suplimentare care ar putea prelungi timpul de depozitare a vaccinului atât în ​​frigiderele standard, cât și în cele speciale care pot menține temperaturi foarte scăzute.


3881 de afisariE oare greu să vă recunoașteți neștiința?
BEDE [utilizator], Miercuri, 5 mai 2021, 6:57
+4/6
Este oare așa de greu să recunoașteți că nu știți?
Probabil că este deosebit de greu pentru cine are o părere foarte înaltă despre sine și pentru cine vrea neapărat să fie tratat de ceilalți ca fiind superior.
Omenesc normal este să spui nu știu când chiar nu știi.
Există mai multe posibilități. Probabil că este de testat. Și testele costă... Am impresia că chestia cu -60C a fost adoptată pentru că așa părea cel mai sigur că se poate păstra. Dar, dacă au venit cu ideea că s-ar putea păstra un oarece timp și la temperaturi mai ridicate, trebuie că știu ei ceva ce noi nu știm.
Rămâne de văzut ce rezultate vor fi.
Numește măcar jumătate
zavalitaa [utilizator], Miercuri, 5 mai 2021, 7:49
+4/6
din ingredientele dintr-un vaccin.
inca 3 comentarii comenteaza