După televiziune și cinema, Meghan Markle se lansează în literatura pentru copii cu o carte despre „legăturile speciale dintre un tată și fiul său”, inspirată de soțul ei, prințul Harry, și de fiul lor Archie, potrivit AFP.

Meghan MarkleFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Bench”, care va fi lansată pe 8 iunie, a fost inițial „o poezie pe care i-am scris-o soțului meu pentru Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut Archie” în mai 2019, explică ducesa de Sussex, într-un comunicat al Compania Archewell.

Povestea este însoțită de ilustrații ale artistului de culoare american Christian Robinson care „surprind căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fiii lor din toate categoriile sociale”, adaugă Meghan Markle, care va naște al doilea copil al cuplului vara asta.

Fosta actriță, născută dintr-un tată alb și o mamă de culoare, subliniază faptul că a dorit să înfățișeze această „legătură specială prin prisma incluziunii”.

Cartea povestește despre „numeroasele fațete pe care le poate lua iubirea” și modul său de a fi „exprimată într-o familie modernă”, se adaugă în declarație.

Cartea va fi publicată în Statele Unite (Random House Children's Books) și Canada (Tundra Books), precum și în Regatul Unit, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud (Puffin).

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat în urmă cu un an retragerea din familia regală britanică.

În martie, în timpul unui interviu șoc cu Oprah Winfrey, aceștia au denunțat și greutatea presiunii mediatice și presupusul rasism al anumitor membri ai monarhiei care s-ar fi îngrijorat de culoarea pielii lui Archie.