Barbora Strycova, fost lider mondial la dublu, și-a anunțat retragerea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0823duminică 16 mai 2021
WTA

Barbora Strycova, fost lider mondial la dublu, și-a anunțat retragerea

de Silviu Dumitru Marţi, 4 mai 2021, 19:23
- a A+
Imagine
Jucătoarea cehă de tenis Barbora Strycova, fost lider mondial la dublu, care este însărcinată pentru prima dată, şi-a anunţat marţi retragerea din activitatea sportivă, la vârsta de 35 de ani, transmite AFP.


"Spun adio carierei mele şi nu intenţionez să revin în circuit", a declarat marţi Strycova la Praga , în faţa presei. Semifinalistă la simplu la Wimbledon în 2019, an în care a terminat victorioasă la dublu, ea nu a mai participat la un turneu de la Openul Australiei din luna februarie, iar acum este N.2 mondial la dublu şi 52 la simplu.

Strycova şi-a exprimat însă dorinţa să joace un ultim meci în prezenţa fanilor, locul ideal pentru ea fiind Wimbledon, unde visează să participe în 2022, după ce va naşte.

"Vreau să joc o ultimă partidă în faţa publicului. Visul ar fi ca asta să fie la Wimbledon, însă dacă nu se poate, voi organiza ceva aici, în Cehia", a explicat Strycova , pentru care cea mai bună clasare la simplu a fost locul 16 mondial.

În cariera sa, Strycova a câştigat două turnee în proba de simplu şi 31 în cea de dublu, în care a obţinut medalia de bronz la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio, când a făcut pereche cu Lucie Safarova, informează Agerpres .


1104 afisari:-)
Godzillagrrr [utilizator], Marţi, 4 mai 2021, 20:19
-1/1
Nr 52 mondial isi anunta retragerea? Wow! Breakung news indeed.
comenteaza